Hi-fi

Bang & Olufsen samarbeider med kjente musikere, som spiller i hjemlige omgivelser. Paul McCartney har vært der. I år er det Carlos Santana som holder dagligstue-turne.
Annonse
Annonse
forfatter

Living Room Tour er navnet på en serie intimkonserter og intervjuer med berømte musikere, sat i scene av B&O. I fjor år kunne man høre sir Paul McCartney, og i år er turen kommet til den like legendariske Carlos Santana.

Santana har møtt og jammet med den amerikansk-haitianske hip-hop-musiker og produsent Wyclef Jean. De to snakker blant annet om hvordan man som gitarist automatisk får kvinner som musikalsk forbilde.

Dagligstue-sesjonen offentliggjøres litt etter litt på Bang & Olufsens blogg, som kan følges her.

bogo_santana-h6
Carlos Santana nyter musikken – på et diskret medbrakt sett H6 hovedtelefoner.

Fjorårets intervju med Paul McCartney ga, foruten musikalske visdomsord fra ex-Beatlen, også en smugtitt på Beolab 18-høyttalerne, som man «tilfeldigvis» avslørte i bakgrunnen av bildet. Det er nærliggende å se etter om det også er gjemt et «påskeegg» i videoen med Carlos Santana. Hva er det for eksempel for en platespiller som står i bakgrunnen på videoen?

bogo_santana_pladespiller
Hvilken platespiller er dette? Designen er klassisk B&O, men arm og pickup virker annerledes.

Designen ligner en rekke av B&Os platespillere fra vinylens storhetstid i 70- og 80-årene. Det er vanskelig å tro at B&O bare har plassert en grammofon i innretningen for hyggens skyld. Hos B&O avviser PR-sjef Tina Banzhaf imidlertid at man har hoppet på vinylvognen.

Se selv videoen under:

 

Hør Santanas nyeste studioalbum under (krever abonnement, HiFi-abonnementet som gir ekte CD-kvalitet):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Det er i hvert fall hva som hevdes om Mad Catz R.A.T. DWS trådløse spillmus.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
AOC og Porsche Design har med PD27 gått sammen om å lage en fet 240 Hz gamingskjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.