TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
nyhet

Bose skrur opp lyden

Den bærbare Bluetooth-høyttaleren SoundLink er klar i sin 3. utgave.

forfatter
Publisert 07.02.14 - 14:15

Vi har alltid vært begeistret for Boses SoundLink-produkter, helt siden vi testet den første bærbare Bluetooth-høyttaleren i 2012. Dette er batteridrevne, bærbare høyttalere som enkelt og trådløst kobles sammen med mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin.

Bose har nå lansert SoundLink III, eller SoundLink Bluetooth Speaker III, som er det egentlige og (unødvendig lange) navnet. Den beste SoundLink-høyttaleren hittil, loves vi.

For SoundLink III har ikke bare fått utvidet batteritid, men også bedre elektronikk og forbedret lydprosessering som resulterer i høyere lyd enn forgjengeren var i stand til. Og SoundLink II var slettes ingen pingle den heller. http://lydogbilde.no/test/bose-soundlink-bt-ii

Fire høyttalerelementer med neodymmagneter sitter i enden av signalveien, og får akustisk hjelp av to passive radiatorelementer, for å utligne trykket i kabinettet og dermed gi dypere og fyldigere bassrespons.

Bose SoundLink Bluetooth Speaker III er tilgjengelig med mykt deksel i fem ulike farger.
Bose SoundLink Bluetooth Speaker III er tilgjengelig med mykt deksel i fem ulike farger.

SoundLink III er alternativt tilgjengelig med mykt deksel i fem forskjellige farger: grå, blå, oransje, grønn – og rosa.

Priser:
2.499 kr u/ deksel
2.798 kr m/ deksel

bose.no

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde