nyhet

Trådløs lyd

Den bærbare Bluetooth-høyttaleren SoundLink er klar i sin 3. utgave.
forfatter

Vi har alltid vært begeistret for Boses SoundLink-produkter, helt siden vi testet den første bærbare Bluetooth-høyttaleren i 2012. Dette er batteridrevne, bærbare høyttalere som enkelt og trådløst kobles sammen med mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin.

Bose har nå lansert SoundLink III, eller SoundLink Bluetooth Speaker III, som er det egentlige og (unødvendig lange) navnet. Den beste SoundLink-høyttaleren hittil, loves vi.

For SoundLink III har ikke bare fått utvidet batteritid, men også bedre elektronikk og forbedret lydprosessering som resulterer i høyere lyd enn forgjengeren var i stand til. Og SoundLink II var slettes ingen pingle den heller. http://lydogbilde.no/test/bose-soundlink-bt-ii

Fire høyttalerelementer med neodymmagneter sitter i enden av signalveien, og får akustisk hjelp av to passive radiatorelementer, for å utligne trykket i kabinettet og dermed gi dypere og fyldigere bassrespons.

Bose SoundLink Bluetooth Speaker III er tilgjengelig med mykt deksel i fem ulike farger.
Bose SoundLink Bluetooth Speaker III er tilgjengelig med mykt deksel i fem ulike farger.

SoundLink III er alternativt tilgjengelig med mykt deksel i fem forskjellige farger: grå, blå, oransje, grønn – og rosa.

Priser:
2.499 kr u/ deksel
2.798 kr m/ deksel

bose.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.