B&O PLAY får Spotify Connect

Bang & Olufsen får Spotify Connect integrert i BeoPlay A9.
Annonse
Annonse
forfatter

Med Spotify Connect integrert i BeoPlay A9 kan du spille av musikken direkte fra nettskyen når du strømmer musikk mellom dine enheter. Du åpner Spotify på mobiltelefonen, og spiller musikken på normal måte. Fordi musikken faktisk ikke strømmes fra din mobiltelefon men snarere fra nettskyen, så stoppes den ikke ved innkommende telefonoppringninger, og høyttaleren på BeoPlay A9 avbrytes heller ikke når spiller av videoklipp eller spiller spill på den enheten, musikken strømmes fra. Skulle du ta med deg telefonen utenfor høyttalerens rekkevidde, vil dette heller ikke påvirke musikken som spiller. Enheten er rett og slett en fjernbetjening til en ”usynlig” Spotify-tjeneste som er innebygd i BeoPlay A9. Dermed sparer du også batteri på mobilen.

Spotify Connect-funksjonen blir rullet ut en gang før nyttår. Har du allerede et A9 musikksystem, laster du bare ned og kjører BeoSetup-appen, som automatisk opptaderer systemet med Spotify Connect.

BeoPlay A9 koster 14.999 kroner.

beoplay.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.