Bluetooth-mottaker fra Musical Fidelity

Nytt produkt fra Musical Fidelity gjør det enklere å sende mobillyden trådløst til stereoanlegget.
Annonse
Annonse
forfatter

Bluetooth er en enkel måte å overføre lyd fra mobilen eller nettbrettet ditt til trådløse høyttalere eller hodetelefoner. Men hva gjør du om du vil bruke ditt eksisterende hi-fi anlegg?

En løsning kan være en ekstern Bluetooth-mottaker, lik den engelske Musical Fidelity nettopp har lansert. Den nye V90-BLU kan strømme musikk trådløst fra nettbrett og smartmobiler, med støtte for Bluetooth APTX kodeket. Det åpner for lyd i CD-kvalitet, og i tillegg kan vi nok forvente at MF har gjort en grundig jobb med den interne lyddelen.

v90-blu-back

D/A konverteren i V90-BLU kobles enkelt til ditt eksisterende musikkanlegg med digitale eller analoge inn/utganger, og den innebygde D/A konverteren sørger for å oppsample og reklokke digitalsignalet for best mulig lydkvalitet.

V90-BLU er en del av V90-serien med kompakte hi-fi komponenter fra Musical Fidelity, som også inneholder D/A konverteren V90-DAC og den integrerte forsterkeren V90-AMP med innebygd USB-DAC.

Les test av Musical Fidelity M6 500i

2_m8500s-front-silver
Musical Fidelity M8 500s

Musical Fidelity liker å ha flere ben å stå på. Nylig overrasket de mange med å lansere sine første hodetelefoner. Men samtidig som de følger med på nye trender, har MF fortsatt foten trygt plantet innenfor det tradisjonelle high-end segmentet. På Bristol Hi-Fi Show viste de blant annet også frem den nye muskelbunten M8 500s, en riktig tungvekter av en effektforsterker som yter 500 watt per kanal i 8 ohm, samt det nye MM/MC RIAA trinnet M1 LPS som frir til vinylentusiastene.

V90-BLU skal koste 199 pund eller cirka 2300 kroner.

Norsk importør er Audiocompaniet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?