TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Bladelius Ask er en kraftpakke

Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.

forfatter
Publisert 16.08.22 - 10:56

Jeg kan ikke huske sist vi hørte fra Bladelius. Som i sin tid ble genierklært for blant annet sine kraftige og særdeles velspillende forsterkere. Nå er stillheten brutt med et helt nytt produkt kalt Ask. Ikke å forveksle med Bladelius forrige modell kalt Ask, for denne er ganske annerledes på mange vesentlige områder.

Den integrerte forsterkeren er bygget som en klassisk Bladelius-konstruksjon med current feedback – strøm-tilbakekobling – kortere signlavei med ett spenningforsterkertrinn, og fullbalanserte kretser.

Forsterkeren kan utstyres med en DAC og strømmemodul, som utvider tilkoblingene med flere digitale innganger, og strømming. Digitalkonverteren skal ha et signal/støyforhold bedre enn 134 dB. Og den støtter formater som DSD opptil 1024 og MQA-filer.

DAC-modulen støtter strømming opp til 32-bit/728 kHz, og spiller av musikk fra Tidal, Spotify, Qobuz – og den har selvsagt støtte for AirPlay og Roon.

Ask.2
Ask kan styres fra en tilpasset app.

Forsterkeren er i stand til å levere 2 x 220 w i 8 ohm (2 x 400 w i 4 ohm), og har en sjenerøs strømforsyning på 2000 VA med en transformator fra Noratel.

Motstandene er av metallfilm (0,1%), og konsensatorene bruker polypropylen, mens de analoge og digitale strømforsyningene er adskilt for å hindre at støy lekker til den analoge delen av forsterkeren.

Man kan også utstyre Ask med en MM/MC-modul som passer til de fleste pickuper.

Bladelius Ask er tilgjengelig som ren integrert analog forsterker for 64990 kr, eller 78990 kr med DAC- og strømmemodulen montert. Phono-trinnet koster 7990 kr.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde