TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bladelius Ask er en kraftpakke

Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.

forfatter
Publisert 16.08.22 - 10:56

Jeg kan ikke huske sist vi hørte fra Bladelius. Som i sin tid ble genierklært for blant annet sine kraftige og særdeles velspillende forsterkere. Nå er stillheten brutt med et helt nytt produkt kalt Ask. Ikke å forveksle med Bladelius forrige modell kalt Ask, for denne er ganske annerledes på mange vesentlige områder.

Den integrerte forsterkeren er bygget som en klassisk Bladelius-konstruksjon med current feedback – strøm-tilbakekobling – kortere signlavei med ett spenningforsterkertrinn, og fullbalanserte kretser.

Forsterkeren kan utstyres med en DAC og strømmemodul, som utvider tilkoblingene med flere digitale innganger, og strømming. Digitalkonverteren skal ha et signal/støyforhold bedre enn 134 dB. Og den støtter formater som DSD opptil 1024 og MQA-filer.

DAC-modulen støtter strømming opp til 32-bit/728 kHz, og spiller av musikk fra Tidal, Spotify, Qobuz – og den har selvsagt støtte for AirPlay og Roon.

Ask.2
Ask kan styres fra en tilpasset app.

Forsterkeren er i stand til å levere 2 x 220 w i 8 ohm (2 x 400 w i 4 ohm), og har en sjenerøs strømforsyning på 2000 VA med en transformator fra Noratel.

Motstandene er av metallfilm (0,1%), og konsensatorene bruker polypropylen, mens de analoge og digitale strømforsyningene er adskilt for å hindre at støy lekker til den analoge delen av forsterkeren.

Man kan også utstyre Ask med en MM/MC-modul som passer til de fleste pickuper.

Bladelius Ask er tilgjengelig som ren integrert analog forsterker for 64990 kr, eller 78990 kr med DAC- og strømmemodulen montert. Phono-trinnet koster 7990 kr.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde