Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bladelius Ask er en kraftpakke

Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.

Skrevet av / 16.08.22 - 10:56
Bladelius Ask er en kraftpakke

Jeg kan ikke huske sist vi hørte fra Bladelius. Som i sin tid ble genierklært for blant annet sine kraftige og særdeles velspillende forsterkere. Nå er stillheten brutt med et helt nytt produkt kalt Ask. Ikke å forveksle med Bladelius forrige modell kalt Ask, for denne er ganske annerledes på mange vesentlige områder.

Den integrerte forsterkeren er bygget som en klassisk Bladelius-konstruksjon med current feedback – strøm-tilbakekobling – kortere signlavei med ett spenningforsterkertrinn, og fullbalanserte kretser.

Forsterkeren kan utstyres med en DAC og strømmemodul, som utvider tilkoblingene med flere digitale innganger, og strømming. Digitalkonverteren skal ha et signal/støyforhold bedre enn 134 dB. Og den støtter formater som DSD opptil 1024 og MQA-filer.

DAC-modulen støtter strømming opp til 32-bit/728 kHz, og spiller av musikk fra Tidal, Spotify, Qobuz – og den har selvsagt støtte for AirPlay og Roon.

Ask.2
Ask kan styres fra en tilpasset app.

Forsterkeren er i stand til å levere 2 x 220 w i 8 ohm (2 x 400 w i 4 ohm), og har en sjenerøs strømforsyning på 2000 VA med en transformator fra Noratel.

Motstandene er av metallfilm (0,1%), og konsensatorene bruker polypropylen, mens de analoge og digitale strømforsyningene er adskilt for å hindre at støy lekker til den analoge delen av forsterkeren.

Man kan også utstyre Ask med en MM/MC-modul som passer til de fleste pickuper.

Bladelius Ask er tilgjengelig som ren integrert analog forsterker for 64990 kr, eller 78990 kr med DAC- og strømmemodulen montert. Phono-trinnet koster 7990 kr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top