Search
Generic filters

Bitteliten Denon-forsterker

Den er ikke store saken, men Denon har likevel fått plass til både hodetelefonutgang og digtalomvandler i den 50 w kraftige forsterkeren.

De kaller den PMA-50, og forteller i pressemeldingen at den lille integrerte forsterkeren på 50 w, har lavere støygulv og mindre forvregning enn vanlig for denne typen forsterkere. Noe som lover godt, for så kalte klasse D-forsterkere har ofte vært heftet med et lite flatterende støybilde, som av og til kan høres på et par gode høyttalere. Eller hodetelefoner.

PMA-50 har nemlig en påkostet hodetelefonutgang, i følge Denon, med justerbar impedansei trer trinn. For å tilpasse den bedre til hodetelefoner med ulik motstand.

denon_bakForsterkeren som nok passer like godt på hylla i stuen som på skrivebordet, er et interessant alternativ for de som vil ha bedre lyd fra høyttalerne. Og trenger digitale innganger. Her er det fire stykker, USB-inngang inkludert, men også en analog stereoinngang og en utgang for subwoofer.

DAC-en støtter høyoppløste lydfiler opp til  24-bit/192kHz, men også DSD-filer (2.8MHz og 5.6MHz), og Denon har lagt inn en støyblokkerende krets på USB-inngangen for enda bedre lyd fra datamaskinen. USB-utgangen på en laptop er ikke akkurat støyfri.

PMA-50 er ikke i salg før i januar 2015, da vet vi også prisen.

denon_front

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.