Billig multiromløsning fra Pure

Med serien Jongo lanserer Pure en rekke aktive høyttalere som fungerer sammen i trådløse multiromløsninger.
Annonse
Annonse
forfatter

Jongo er en serie multiromprodukter som kan distribuere musikk til flere enheter fra én enkelt lydkilde. Med andre ord kan du høre samme musikk i stua, på kjøkkenet og på badet samtidig. Og fordi enhetene kommuniserer trådløst, er det ikke nødvendig å trekke kabler gjennom veggene.

Lydkilden kan være et produkt i Pures Flow-serie, eller bruk appen Pure Connect for bærbare Apple- og Android-enheter for å spille musikken fra lydbilioteket ditt. Eller et hvilket som helst lydprodukt med bluetooth, som din mobiltelefon eller bærbare datamaskin.

Start med én
Du kan starte med en enkelt høyttaler, Jongo S340B med Wi-Fi og bluetooth, som vil koste rundt 1.500 kroner. En kompakt høyttaler tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, med oppladbart batteri som påstås å vare i 10 timer med effektiv spilling. Fire små diskantelementer på henholdsvis hver sin side av produktet i en 360 graders konfigurasjon, mens et 3,5-tommers element på toppen sørger for mellomtone- og bassgjengivelsen. Effekten er på 2,5 watt til hver av diskantene og 10 watt til mellomtonebassen, altså 20 watt totalt. Akkurat passe til å lytte til musikk ved normale, moderate lydnivåer. Du kan velge mellom flere lydmodi, som stereo eller mono 360-lyd, eller velg normal fremoverrettet stereo.

Styr med smarttelefonen
Pure Connect for Apple og Android er en fjernkontrollapp som lar deg strømme musikk fra bærbare enheter via hjemmenettverket fra ditt lokale musikkbibliotek. De som bor i Storbritannia kan også abonnere på Pures egen musikktjeneste. Sistnevnte lar deg strømme musikk fra nettskyen til ca 50 kroner pr. måned. Vi har hørt at skandinavisk lansering er planlagt, men når er ikke godt å si.

Koble flere sammen
For å få musikk i flere rom kan du enten legge til enda en S340B, eller et hvilket som helst annet strømmingsprodukt fra Pure (for eksempel Sensia 200D eller One Flow). Flere Jongo-produkter loves i fremtiden, deriblant en hi-fi-adapter som gjør at produktene også kan strømme til et hi-fi-stereoanlegg, og dessuten flere trådløse høyttalere.

Annonse

Jongo S340B lanseres i november, i fargene svart, hvit, limegrønn, mango og oransje. Prisen kommer som nevnt til å bli rundt 1.500 kroner.

pure.com

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.