Search
Generic filters

Billig multiromløsning fra Pure

Med serien Jongo lanserer Pure en rekke aktive høyttalere som fungerer sammen i trådløse multiromløsninger.

Jongo er en serie multiromprodukter som kan distribuere musikk til flere enheter fra én enkelt lydkilde. Med andre ord kan du høre samme musikk i stua, på kjøkkenet og på badet samtidig. Og fordi enhetene kommuniserer trådløst, er det ikke nødvendig å trekke kabler gjennom veggene.

Lydkilden kan være et produkt i Pures Flow-serie, eller bruk appen Pure Connect for bærbare Apple- og Android-enheter for å spille musikken fra lydbilioteket ditt. Eller et hvilket som helst lydprodukt med bluetooth, som din mobiltelefon eller bærbare datamaskin.

Start med én
Du kan starte med en enkelt høyttaler, Jongo S340B med Wi-Fi og bluetooth, som vil koste rundt 1.500 kroner. En kompakt høyttaler tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, med oppladbart batteri som påstås å vare i 10 timer med effektiv spilling. Fire små diskantelementer på henholdsvis hver sin side av produktet i en 360 graders konfigurasjon, mens et 3,5-tommers element på toppen sørger for mellomtone- og bassgjengivelsen. Effekten er på 2,5 watt til hver av diskantene og 10 watt til mellomtonebassen, altså 20 watt totalt. Akkurat passe til å lytte til musikk ved normale, moderate lydnivåer. Du kan velge mellom flere lydmodi, som stereo eller mono 360-lyd, eller velg normal fremoverrettet stereo.

Styr med smarttelefonen
Pure Connect for Apple og Android er en fjernkontrollapp som lar deg strømme musikk fra bærbare enheter via hjemmenettverket fra ditt lokale musikkbibliotek. De som bor i Storbritannia kan også abonnere på Pures egen musikktjeneste. Sistnevnte lar deg strømme musikk fra nettskyen til ca 50 kroner pr. måned. Vi har hørt at skandinavisk lansering er planlagt, men når er ikke godt å si.

Koble flere sammen
For å få musikk i flere rom kan du enten legge til enda en S340B, eller et hvilket som helst annet strømmingsprodukt fra Pure (for eksempel Sensia 200D eller One Flow). Flere Jongo-produkter loves i fremtiden, deriblant en hi-fi-adapter som gjør at produktene også kan strømme til et hi-fi-stereoanlegg, og dessuten flere trådløse høyttalere.

Jongo S340B lanseres i november, i fargene svart, hvit, limegrønn, mango og oransje. Prisen kommer som nevnt til å bli rundt 1.500 kroner.

pure.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.