Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bedre lyd og flottere utseende

Skrevet av / 15.04.11 - 09:00
Bedre lyd og flottere utseende

Dynaudio har tatt for seg høyttalerne i Confidence-serien, og oppgradert alt som betyr noe i en høyttaler. Og finpusset utførelsen.

Først ut er den kompakte high-end modellen Confidence C1 (se bildet), men de andre modellene i serien, de gulvstående C2 og C4 blir også oppgradert. Det samme gjelder senterhøyttaleren CC.

Forresten snakker vi om to parallelle serier. Nemlig en Confidence Signature og en Confidence Series II. Felles for alle er oppgraderte delefiltere med bedre internkabling, kondensatorer, motstander, og ikke minst en ny Esotar2 diskant.

Forøvrig et av verdens beste konvensjonelle diskantelementer etter vår erfaring. Sist erfart i testen av C4, som du leser her.

Det etter hvert klassiske Esotar2-elementet, benytter en effektiv neodymiummagnet, og silkemembranen har fått et forbedret belegg som skal sørge for mer uniform spredning og jevnere frekvensrespons.

Confidence Signature har i tillegg en mer påkostet utførelse. Med glanset lakk over valgbare utførelser, som mokkabrunt eller Bordeaux-rødt. På baksiden har de en aluminiumsplate pålimt, med eieren av Dynaudio, Wilfried Ehrenholzs signatur.

Dagens modeller i Confidence-serien, starter på 53.000 kroner paret for C1, som vi skal komme tilbake til en test av når de forefinnes i en Series II eller Signature-versjon.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top