Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bang & Olufsen ripper CD-ene dine

B & O s nye CD-ripper lagrer musikken din uten behov for PC.

Skrevet av / 24.11.11 - 15:39
Bang & Olufsen ripper CD-ene dine

Bang & Olufsen har i likhet med mange andre produsenter innsett at CD-mediets dager snart er talte, men samtidig trenger man jo et sted å gjøre av musikken man allerede har kjøpt. En løsning kan være å bruke PC-en for å kopiere CD-ene over til harddisk, såkalt ripping. Alternativt kan man bruke en automatisk CD-ripper.

Bang & Olufsens nye CD Ripping Device er laget for å være en kompanjong til musikksystemet Beosound 5, og gjør det enkelt å overføre musikksamlingen fra plate til harddisk. Musikken lagres lokalt på Beosound 5 sin interne harddisk.

Når du setter inn en CD. vil enheten automatisk kopiere alle sporene og starte avspillingen umiddelbart. Lydkvaliteten bevares ved at musikken lagres i det tapsfrie formatet WMA Lossless. Samtidig henter CD-ripperen artist- og albuminformasjon fra nettet slik at det blir enkelt å finne igjen musikken.

CD Ripping Device kan monteres direkte på BeoSound 5. Den er også bakoverkompatibel, slik at de som allerede eier en BeoSound 5 kan feste den på en enkel måte.

Prisen er 2.650 kroner.

www.bang-olufsen.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top