Bærbar og billig platespiller

Lyst på en platespiller du kan ta med deg? Crosley Cruiser kan bæres som en koffert og har innebyggede høyttalere.
forfatter

Siden platespillere er så populært, er det bare rett og rimelig at det finnes bærbare spillere slik at man kan høre på plater når det passer.

Crosley lager mange bærbare platespillere, og Cruiser er en av de mange, som også finnes i mange farger – også en klassisk tweed-versjon.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den kompakte platespilleren har to små høyttalere i front, og kan plugges i et anlegg med lydutganger på baksiden. Man kan også plugge inn hodetelefoner og spille av musikk fra en tilkoblet mobiltelefon.

Spilleren takler også singler, og har hastighetsskifter fra 33 1/3, 45 og 78 rpm.

I Norge selges Crosley Cruiser på Platekompaniet, og prisen er hyggelige 99o kr.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.