Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Auralic Vega S1 og Aries A1 streamere

Vega S1 og Aries A1 lansert.

Skrevet av / 23.04.24 - 09:57
Auralic Vega S1 og Aries A1 streamere

Man vet hva man får i en streamer fra Auralic. Klasseledende lydkvalitet og avansert teknologi under topplokket. Til en pris. Det endrer seg til det bedre med nye Auralic Vega S1 og Aries A1, to nye streamere i langt hyggeligere prisklasse.

De er begget bygget på den samme plattformen kalt Tesla G3, og den samme teknologien ombord som i Auralics dyrere streamere: Galvanisk isolasjon, to 60fs Femto klokker, Direct Memory Access (DMA), Direct Data Recording (DDR), Fusion DAC og så videre. De har også Ethernet, AirPlay 2, TIDAL Connect, Spotify Connect, Internet Radio, og de vil være Roon Ready.

Vega S1 bak. Foto: Auralic

Forskjellen på Vega S1 og Aries A1, er synoig fra baksiden. Mens Vega S1 er en ren strømmeprosessor med kun digitale tilkoblinger, har Aries A1 analoge utganger i tillegg, for tilkobling til en forsterker.

De digitale inngangene kan brukes til en tilkoblet USB-minnepinne med musikk, og med optiske og koaksiale innganger, kan man koble til en CD-transport eller en annen digital lydkilde.

Auralic PSU S1. Foto: AuralicBegge kan oppgraderes med en ekstern strømforsyning, vist på bildet over, som skal løfte lydkvaliteten ytterligere.

Aries S1. Foto: Auralic

Den større Altair G2.2, får samtidig en oppdatering, med Auralics Direct Data Recording (DDR), Fusion DAC, galvanisk isolasjon, og en HDMI eARC inngang for tv-lyden.

Auralics operativsystem oppdateres til Lightning OS V10, og vil komme som en trådløs oppdatering til eksistrerende enheter også.

Prisene på Aries S1 og Vega S1, er ikke oppgitt i alle land, men utgangspunktet på 1999 Euro for Aries S1 eller Vega S1, og 999 Euro for strømforsyningen, indikerer at prisene vil ligge langt lavere også i det nordiske markedet, enn prisene for Altair.

Les også En fantastisk musikkstrømmer – men den koster! Auralic Altair G2.1 er noe av det beste vi har hørt innen strømming. For en lydkvalitet!

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Streamer og strømmeforsterkere fra Arcam

Heftig mono-toppmodell fra Mola Mola

Dansk debut det svinger av

Nå har de laget en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbake

Denne så vi ikke komme

Denne har du neppe sett før

Polsk hi-fi er en greie

Spesialmodell i Lamborghini-farger

NAD-integrert lover kvalitetslyd til budsjettpris

FiiO slipper flere produkter

Scroll to Top