Nyhet

Auralic Aries G2.2 og Vega oppgraderes

Får Tesla G3 Streaming Platform med 64-bits arkitektur.

Skrevet av / 16.05.23 - 10:27
Auralic Aries G2.2 og Vega oppgraderes

I vår test av musikkstreamere stakk Auralic Altair G1.1 av med en knepen seier. Den kompakte nettverkstrømmerens brukervennlighet kombinert med et glassklart lydbilde, dro Altair G1.1 over målstreken før de fire andre strømmespillerne.

Mens Altair 1.1 fortsetter som før, oppgraderes de dyrere Aries og Vega-modellene.

Les også Gullstandarden blant musikkstrømmere Auralics nye Altair G1.1 stikker av med en hårfin seier, fordi den kombinerer enestående lydkvalitet med en fremragende DAC og god brukervennlighet.

De får Auralics nye Tesla G3 plattform med 64-bits arkitektur, i det velkjente UnityChassis II. Som er bygget opp som en dobbel kabinettkonstruksjon i høykvalitets aluminium med et innerkabinett i ren kobber. På undersiden har streamerne en massiv bunnplate med et kalibrert flerpunkts fjæringssystem for demping av resonanser.

Aries G2.2 sett forfra. Foto Auralic

Aries G2.2, Vega G2.2, Aries G3 og Vega G3 har alle opptil åtte ganger så høy prosesseringskraft, sammenliknet med den forrige generasjonen.

Minnet er økt til 4 GB og noe Auralic kaller Direct Memory Access Technolog (DMA), kobler alle lydrelaterte kretser direkte til systemminnet. Det skal i følge Auralic redusere latency og jitter med 90 prosent, sammenlignet med forgjengeren.

Aries G3
Aries G3. Foto Auralic

G2.2 og G3-produktene er utviklet i USA, og både Aries G3 og Vega G3 vil bli produsert for hånd på Auralics nye fabrikk i Oregon.  

Auralic har også inngått et fremtidig samarbeid med Dirac. Som betyr at ved å integrere Diracs avanserte teknologi i strreamerne, utvides mulighetene for bedre prosessering av musikksignalet.

VEGA G2.2 Side VEGA G3 Inside 1 VEGA G3 Back
<
>
Vega G3 innvendig

Aries G2.2 og Vega G2.2 skal etter planen være leveringsklare fra Auralic i løpet av juli, mens Aries  og Vega G3 forventes å være tilgjengelige i løpet av august.

Priser

 • ARIES G2.2 – 74 990,-
 • ARIES G3 – 139 990,-
 • VEGA G2.2 – 99 990,-
 • VEGA G3 – 149 990,-
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

 • Prøv LB+ i 30 dager
  Kun 49,-

  Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

 • LB+ Total i 12 Mnd
  Kun 149,- mnd

  Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Djevelen kommer igjen

Aston Martin med B&W: Konsertlyd i verdens første Super Tourer

Legendarisk forsterker gjenoppstår

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

High-end du neppe har sett før

Gjett hva dette er

Scroll to Top