TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Audio-Technica AT-LP2022 jubileumspiller

Feirer 60 år med gjennomsiktig platespiller.

forfatter
Publisert 05.11.22 - 10:00

Japanske Audio-Technica ble grunnlagt i 1962 og feirer 60 år med jubileumsprodukter som Sound Burger. En bærbar platespiller som allerede er utsolgt, men kommer tilbake i begynnelsen av 2023.

Denne derimot, er i salg rundt juletider, til 1200 Euro og er fullstendig gjennomsiktig.

Audio-Technica AT-LP2022 blir laget i et begrenset antall og er satt opp med en AT-VM95E pickup, remdrift og en arm i karbonfiber.

Spilleren er remdrevet og bygget i 30 mm tykk akryl, med en høydejusterbar arm og leveres med støvlokk.

Den kommer både med nevnte AT-VM95E som har en elliptisk slipning, og en AT-VMN95SH, som har en skarpere Shibata-slipning. Så kan brukeren velge selv hvilken pickup og lyd man foretrekker.

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Kuleste platespilleren vi har testet Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastisk velspillende strømmereceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, ser ut som en million, og lyder fenomenalt godt.
lbpluss
Musikkstreameren som spiller alt, og driver dine hodetelefoner FiiO R7 er en stasjonær musikkstreamer, som kan omtrent alt. Takket være Android operativsystem.
lbpluss
Fjerner knitringen fra platene dine Vinylsamlere trenger en platevasker. Her er to.
lbpluss
Det beste av begge verdener CD-streamere er den opplagte måten å kombinere CD-samlingen med strømming på.
Følg Lyd & Bilde