Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets lydprodukt

Om du putter samtlige av dagens mest aktuelle lydkilder inn i ett produkt, hva får du da? Naims alt-i-ett vidundermaskin Uniti.

Skrevet av / 22.01.10 - 23:00
Årets lydprodukt

CD-spiller. iPod. Nettverksspiller. DAB, FM og Internett-radio. Forsterker. Høres ut som et omfattende anlegg med ganske mange bokser, gjør det ikke? I hi-fi-sammenheng gjør det i alle fall det, men Naim har lansert en alt-i-ett-løsning som ivaretar både funksjonalitet og lydkvalitet.
Uniti er skreddersydd for moderne musikklytting – foruten en CD-spiller av høy kvalitet har den også inngang for iPod og USB-baserte MP3-spillere. De som er radioavhengige får både DAB, FM og Internett-radio å leke seg med. Med trådløs wi-fi kan Uniti koble seg til nettverket ditt og spille av musikk fra datamaskinen din. Du får også rikelig med analoge og digitale lydinnganger for resten av utstyret ditt.

Lydkvalitet
Alle disse tilkoblingsmulighetene og finessene ville jo være bortkastede om ikke Naim-spilleren leverte skikkelig lyd, men det gjør den over all forventning. Det tar ikke lang tid før høyrefoten er i gang med å trampe takten, og hodet nikker anerkjennende.
Forsterkeren yter bare 50 watt på papiret, men Uniti har en dynamikk og kraftutfoldelse som får den til å virke mye sterkere. Det som imponerer oss mest er den fjellstø og rytmiske bassgjengivelsen som skaper et ordentlig fundament til musikken.  Alt-i-ett-enheter i denne prisklassen har lett for å bli en dyr og dårlig affære, og låter ofte blodfattig og lite potent i forhold til separate komponenter, men Naim Uniti er unntaket. Den holder hva den lover og samler alle de viktigste lydkildene i en enhet som både fungerer og låter bra. Denne alt-i-ett-boksen fortjener å høres av alle som vurderer å oppgradere til et enklere, bedre og mer moderne musikkanlegg! (10/09) AH

Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top