CD-receiver Naim Uniti

Om du putter samtlige av dagens mest aktuelle lydkilder inn i ett produkt, hva får du da? Naims alt-i-ett vidundermaskin Uniti.

CD-spiller. iPod. Nettverksspiller. DAB, FM og Internett-radio. Forsterker. Høres ut som et omfattende anlegg med ganske mange bokser, gjør det ikke? I hi-fi-sammenheng gjør det i alle fall det, men Naim har lansert en alt-i-ett-løsning som ivaretar både funksjonalitet og lydkvalitet.
Uniti er skreddersydd for moderne musikklytting – foruten en CD-spiller av høy kvalitet har den også inngang for iPod og USB-baserte MP3-spillere. De som er radioavhengige får både DAB, FM og Internett-radio å leke seg med. Med trådløs wi-fi kan Uniti koble seg til nettverket ditt og spille av musikk fra datamaskinen din. Du får også rikelig med analoge og digitale lydinnganger for resten av utstyret ditt.

Lydkvalitet
Alle disse tilkoblingsmulighetene og finessene ville jo være bortkastede om ikke Naim-spilleren leverte skikkelig lyd, men det gjør den over all forventning. Det tar ikke lang tid før høyrefoten er i gang med å trampe takten, og hodet nikker anerkjennende.
Forsterkeren yter bare 50 watt på papiret, men Uniti har en dynamikk og kraftutfoldelse som får den til å virke mye sterkere. Det som imponerer oss mest er den fjellstø og rytmiske bassgjengivelsen som skaper et ordentlig fundament til musikken.  Alt-i-ett-enheter i denne prisklassen har lett for å bli en dyr og dårlig affære, og låter ofte blodfattig og lite potent i forhold til separate komponenter, men Naim Uniti er unntaket. Den holder hva den lover og samler alle de viktigste lydkildene i en enhet som både fungerer og låter bra. Denne alt-i-ett-boksen fortjener å høres av alle som vurderer å oppgradere til et enklere, bedre og mer moderne musikkanlegg! (10/09) AH

Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.