Search
Generic filters

Årets lydprodukt

Om du putter samtlige av dagens mest aktuelle lydkilder inn i ett produkt, hva får du da? Naims alt-i-ett vidundermaskin Uniti.

CD-spiller. iPod. Nettverksspiller. DAB, FM og Internett-radio. Forsterker. Høres ut som et omfattende anlegg med ganske mange bokser, gjør det ikke? I hi-fi-sammenheng gjør det i alle fall det, men Naim har lansert en alt-i-ett-løsning som ivaretar både funksjonalitet og lydkvalitet.
Uniti er skreddersydd for moderne musikklytting – foruten en CD-spiller av høy kvalitet har den også inngang for iPod og USB-baserte MP3-spillere. De som er radioavhengige får både DAB, FM og Internett-radio å leke seg med. Med trådløs wi-fi kan Uniti koble seg til nettverket ditt og spille av musikk fra datamaskinen din. Du får også rikelig med analoge og digitale lydinnganger for resten av utstyret ditt.

Lydkvalitet
Alle disse tilkoblingsmulighetene og finessene ville jo være bortkastede om ikke Naim-spilleren leverte skikkelig lyd, men det gjør den over all forventning. Det tar ikke lang tid før høyrefoten er i gang med å trampe takten, og hodet nikker anerkjennende.
Forsterkeren yter bare 50 watt på papiret, men Uniti har en dynamikk og kraftutfoldelse som får den til å virke mye sterkere. Det som imponerer oss mest er den fjellstø og rytmiske bassgjengivelsen som skaper et ordentlig fundament til musikken.  Alt-i-ett-enheter i denne prisklassen har lett for å bli en dyr og dårlig affære, og låter ofte blodfattig og lite potent i forhold til separate komponenter, men Naim Uniti er unntaket. Den holder hva den lover og samler alle de viktigste lydkildene i en enhet som både fungerer og låter bra. Denne alt-i-ett-boksen fortjener å høres av alle som vurderer å oppgradere til et enklere, bedre og mer moderne musikkanlegg! (10/09) AH

Les hele testen

Marius


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.