Search
Generic filters

Årets lydprodukt

En sjelden gang kommer vi borti produkter som er en åpenbaring av vellyd og samtidig flytter teknologiske grenser. Franske Devialet har et slikt produkt i D-Premier.

Devialet D-Premier

 

Åpenbaringen

En sjelden gang kommer vi borti produkter som er en åpenbaring av vellyd og samtidig  flytter teknologiske grenser. Franske Devialet har et slikt produkt i D-Premier. 

Som er en av de mest innovative og friskeste innhoppene på high-end arenaen på mange år. Ikke fordi det ikke finnes high-end lydkvalitet andre steder, for det gjør det absolutt, men fordi vi aldri har vært borti et produkt som kombinerer så mange egenskaper. Og behersker dem alle.

D-Premier er en unik hybridforsterker som kombinerer det beste fra alle verdener. Foruten de vanlige analoge lydinngangene, har den innebygget digitalkonverter (24-bit/192 kHz), platespillerinngang og HDMI-inngang for videokilder, og nylig trådløs støtte for strømming av lyd.

De fleste inngangene kan konfigureres på et minnekort (SD) fra Devialets egne nettsider, og endringene lastes opp i forsterkeren neste gang man slår på strømmen. Slik kan man velge hvor mange digitale innganger man skal benytte, og hvilke som skal være analoge innganger for eksempel.

Den bruker et prinsipp som kalles Analog-Digital Hybrid-teknikk (ADH). Hvor et klassisk analog (klasse A) forsterkertrinn leverer musikksignalet til høyttalerterminalene på baksiden, mens et digitalt (klasse D) forsterkertrinn leverer strømmen til utgangstrinnet for å få opp effekten til 240 W per kanal.

D-Premier spiller like lekkert og raffinert som det blankpolerte ytret hinter om. Den leverer en silkeaktig og dynamisk lydkarakter, med sylskarpt fokus i hele lydbildet. Uten at det lyder kjølig, klinisk eller hardt. Ekte high-end, bare mye smartere gjort.

Les testen her

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.