Search
Generic filters

Årets CD- og Blu-ray-spillere

Ingenting kan måle seg med Blu-ray om du vil ha førsteklasses filmopplevelser hjemme i stua. Her er de beste spillerne vi testet i 2009!

En ting er sikkert, når du først har sett favorittfilmen din brettet ut i ekte HD, er det vanskelig å gå tilbake til vanlig DVD. Derfor er det heller ikke så rart at Blu-ray-formatet ser ut til å bli en enda større suksess enn DVD. I sin fjerde generasjon har Blu-ray-formatet solgt flere spillere på verdensbasis enn DVD gjorde på like lang tid.

Grunnen til at mange velger å bytte ut sin aldrende DVD-maskin med en som spiller Blu-ray, er ganske åpenbar: De vil ha mer glede av den HD-klare flatskjermen sin, og Blu-ray er den enkleste veien til et sylskarpt HD-bilde. Inngangsbilletten trenger heller ikke være spesielt dyr – du får gode Blu-ray-spillere fra ca. 2000 kroner og oppover.

Flere muligheter
En Blu-ray-spiller kan brukes til mye mer enn bare å se Blu-ray-filmer. De fleste spillerne kommer nå med ekstra finesser som USB- eller minnekort-inngang slik at du kan vise bilder, video og spille av musikk fra portable enheter. Enkelte av de mer avanserte spillerne kan også koble seg direkte til hjemmenettverket ditt og laste ned informasjon fra Internett. Alt fra værmeldingen til de siste YouTube-videoene kan vises rett på skjermen.

En Blu-ray-spiller kan også brukes til CD-lytting – noen av dem gjør det attpåtil meget bra. Likevel vil nok mange foretrekke en mer rendyrket musikkformidler i stereosammenheng. Derfor er det gledelig  å se at det fortsatt finnes en rekke gode CD-spillere å anbefale i år som tidligere år, i alt fra budsjettklassen til virkelige high-end-spillere.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
close-link