Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Arcam overrasker med tre nye strømmeprodukter

High End-messen i München avduket Arcam tre spennende nye produkter i sin nyeste Radia-serie: Arcam Radia ST25, SA35 og SA45.

Skrevet av / 15.05.24 - 08:00
Arcam overrasker med tre nye strømmeprodukter

Nykommerne Radia ST25, SA35 og SA45 utvider den nye Radia-serien fra fem til åtte modeller. Fra før fantes forsterkerne A5, A15 og A25, platespilleren CD5 og dessuten musikkstreameren ST5. Med de tre nye produktene får hele serien straks et mer moderne uttrykk.

Arcam ST25
Radia ST25. Foto: Arcam

Arcam Radia ST25

For mange vil stjernen i den nye trioen være Arcam Radia ST25; en digital lydspiller skreddersydd for de med eksisterende separate lydsystemer, eller de som ønsker å bygge opp et nytt Radia-anlegg fra bunnen av. ST25 har en ny digital lyd- og strømmeplattform, en strømforsyning med nyutviklet ringkjernetrafo og et forbedret brukergrensesnitt med en lekker høyoppløst fargeskjerm.

Radia SA35-resized
Radia SA35. Foto: Arcam

Arcam Radia SA35 og SA45

Radia SA35 og SA45 er derimot strømmeforsterkere basert på den nyeste strømmeplattformen og  Arcams eminente klasse G-forsterkerteknologi. Disse allsidige enhetene passer inn i både tradisjonelle og moderne lydoppsett, med svitsjbar MC/MM phono-inngang for vinylentusiaster og HDMI ARC lydretur for tilkobling til TV-en. Og med toveis aptX Adaptive Bluetooth på plass, kan du enkelt strømme musikk direkte til systemet fra mobilen, eller fra systemet til dine trådløse hodetelefoner.

Helten av de to er Radia SA45. Med helt balanserte digitale og analoge signalveier, en ny strømforsyning og en kraft på hele 180 watt per kanal i 8 ohm og 300 watt i 4 ohm, er dette en kraftpakke av en alt-i-ett-forsterker. SA35 er ikke noe pingle den heller, med 120 watt per kanal i 8 ohm og 220 watt i 4Ω, og en tiltalende 6,5-tommers høyoppløselig skjerm.

Arcam Radia SA45(2)-resized
Radia SA45. Foto: Arcam

Dirac Live

Som om ikke alt dette var nok, kommer både SA35 og SA45 med Dirac Live romkorreksjon, for å optimalisere lydopplevelsen i akkurat ditt lytterom. Hver modell leveres dessuten med en målemikrofon og fjernkontroll, for å gjøre kalibreringen til en lek.

Arcam Radia ST25, SA35 og SA45: Pris og tilgjengelighet

Vi er meget spent på hva de nye produktene har å by på. Selv om vi må vente til september før vi kan få kloa i dem, er det ingen tvil om at Arcam har gitt oss noe å glede oss til.

Prisene blir 1799 euro for ST25, 3499 euro for SA35 og 4999 euro for SA45.

Norsk forhandler er Audiocenteret.

Mer info: arcam.co.uk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos hadde et ess i ermet

Revuelto får bedre lyd

Gitarformet kjendisspiller

Streamer og strømmeforsterkere fra Arcam

Heftig mono-toppmodell fra Mola Mola

Dansk debut det svinger av

Nå har de laget en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbake

Denne så vi ikke komme

Denne har du neppe sett før

Polsk hi-fi er en greie

Scroll to Top