Apple Music kommer til Sonos

Flere detaljer har blitt kjent om tjenesten som har premiere i morgen.

Skrevet av / 29.06.15 - 12:13
Apple Music kommer til Sonos

I morgen lanseres den strømmende musikktjenesten Apple Music i 100 land, blant annet i Norge. At man kan lytte på den fra datamaskinen, på sin iPhone og iPad, er ganska selvsagt. Men det har vært litt uklart om den også kommer til å dukke opp innebygd i populær hjemmeelektronikk.

Men nå har Ian Rogers, som jobber med Apple Music, bekreftet på Twitter at den kommer til Sonos «snart, men ikke ved lansering». Igår presiserte Sonos til The Verge at det handler om en oppdatering som kommer mot slutten av året.

sonos_beats

Det er også klart at iTunes Match skal inngå i abonnementet på Apple Music. Altså muligheten for å laste opp sine egne sanger og strømme dem, uansett om de finnes på iTunes eller ikke. I følge Apple sikter man dessuten på å øke antallet sanger man kan laste opp til 100.000 stykker.

For å lytte til Apple Music med din iPhone eller iPad må du oppdatere til iOS 8.4 som slippes i morgen klokken 17.

En time senere starter den strømmede radiostasjonen Beats 1 sine sendninger. På programmet står blant annet et intervju med Eminem. Vi kan også se frem til programledere som Dr. Dre, Drake, Pharell Williams og Elton John.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Arcam: Det beste vi har laget!

47 år gammel - og ung med de unge

Nå kommer Yamahas hodetelefonforsterker

Nytt flaggskip fra Rega

Drømme-strømmer fra HiFi Rose

Verdens første DAC med tapsfri Bluetooth

Scroll to Top