Search
Generic filters

Aktiv Dynaudio Focus 110A

Aktive høyttalere har skreddersydde forsterkere innebygget, Dynaudio Focus 110A har to i hver høyttaler.

Høyttalerne ser nøyaktig ut som Focus 110 som de er basert på, men det er inntil man snur høyttaleren. Da ser man at kjøleribbene til forsterkerne stikker ut, og den har tilkoblinger for en forforsterker. Eller CD-spiller med variabel volumjustering.

På baksiden sitter også små brytere hvor man kan justere frekvensresponsen i bass, mellomtone og diskant, for optimal frekvensrespons og tilpasning til høyttalernes plassering i rommet.
En 50 w forsterker til hvert av elementene driver høyttalerne, som i motsetning til Dynaudios proffmonitorer og PC-høyttaleren MC15, er beregnet for vanlige rom.
Focus 110 A har et 5,25” basselement i et støpt lettmetallchassis drevet av en 3” aluminiums-svingspole, og en Esotec+ diskant, med et neodymium magnetsystem og svingspole i aluminium.
Mens basselementet bruker Dynaudios sprøytestøpte MSP-membran i ett stykke (Magnesium Silicate Polymer), er Esotec+ diskantens membran en vevd silkedome med en spesiell coating, som skal gjøre diskanten mer nøytral,  med færre egenresonanser.

Focus 110 A vil koste 16.999 kroner paret, men da er det altså med innebygget forsterker. Følg med for test i en kommende utgave av Lyd & Bilde.
Dynaudio
Tekniske data

System: 2-veis aktiv
Forsterkereffekt: Diskant 50 W / Bass 50 W
Energiforbruk: Min: 10 W / Max: 90 W
Frekvensgang: (+/- 3 dB) 45 Hz – 21 kHz
Bassprinsipp: Bassrefleks
Vekt: 8,5 kg
Dimensjoner: (B x H x D) 173 x 305 x 322 mm

Focus 110 A leveres i fire forskjellige tresorter i ekte trefiner; sort ask, palisander, lønn og kirsebær. Fra april vil den også kunne fås i sort high gloss og hvit high gloss uten ekstra omkostninger.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker