Search
Generic filters

500 w integrert forsterker

Musical Fidelity i England er ikke skuggeredde. De har utviklet en ny 500 w integrert stereoforsterker på 28 kg. Ikke er den avskrekkende dyr heller.

De har gjort det før, så helt amatører kan de ikke sies å være. Eller hva sies om kW500, også den en 500 w integrert forsterker, eller Titan, en effektforsterker med 1000 w ombord…
Med andre ord, Musical Fidelity vet hva de driver med når de setter sammen kraftpakker, som for eksempel M6i på 200 w som vi tester i februarutgaven.
Men M6 500i er et ganske annet beist. Her har de hentet deler fra øverste hylle for å skape en potent forsterker, som skal være i stand til å drive en mellomstor norsk bygds behov for strøm, og likevel klarte å holde prisen på et relativt edruelig nivå.
4000 pund skal den koste i England, cirka 40.000 kroner her.
Effektdelen i forsterkeren er bygget på fire effektforsterkermoduler, hvor to og to er koblet sammen i brokobling – et par hver kanal – for å få effekten så høy. Høyttalerterminaler og kontakter er hentet fra M-Fs high-end serie kalt AMS, og forsterkeren har en balansert stereoinngang for CD eller andre lydkilder.
Vi kan ikke annet enn å glede oss. Veldig. Følg med for en test i et kommende Lyd  & Bilde.
Musical Fidelity importeres av Audiocompaniet.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.