Bluetooth

Klipsch KMC 1 er et ultrakompakt trådløst lydanlegg som med oppladbare batterier kan være med overalt.
forfatter

Klipsch lover oss unike lydmessige egenskaper, med langt større effekt enn den lille størrelsen tilsier. Samtidig loves forvrengningen å være lav, og at lydkvaliteten holder seg selv på full styrke.

Musikken strømmes trådløst via Bluetooth. AptX-kodeken på Bluetooth sikrer høyere lydkvalitet enn normalt, både på grunn av mer effektiv komprimering og høyere båndbredde.

 

Les vår test av storebror Klipsch KMC 3 her

 

Når du spiller av musikken fra smartmobilen med Bluetooth, vil musikken automatisk pauses om telefonen plutselig ringer.

De kompakte målene gjør at Klipsch KMC 1 kan være med på de fleste turer, og det innebygde, oppladbare batteriet gjør at du ikke er avhengig av strøm for å høre på musikk. Batteriet er oppgitt til å gi inntil 8 timers uavbrutt spilletid.

Velg mellom hvit eller svart farge. Veiledende pris er 2.395 kroner.

mono.no

KMC1-Black

Fakta:
Trådløs strømming via Bluetooth
aptX-lydkodek for bedre lyd
2 x 2,5” fulltone- og 2 x 3” passive elementer
2 x 10 watt RMS (40 W total makseffekt)
Oppladbart batteri med opptil 8 timers driftstid
USB-port for ladning av smarttelefon osv.
Mål (H x B x D): 11 x 26 x 8,6 cm
Vekt: 1,6 kg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.