Bluetooth

Klipsch KMC 1 er et ultrakompakt trådløst lydanlegg som med oppladbare batterier kan være med overalt.
forfatter

Klipsch lover oss unike lydmessige egenskaper, med langt større effekt enn den lille størrelsen tilsier. Samtidig loves forvrengningen å være lav, og at lydkvaliteten holder seg selv på full styrke.

Musikken strømmes trådløst via Bluetooth. AptX-kodeken på Bluetooth sikrer høyere lydkvalitet enn normalt, både på grunn av mer effektiv komprimering og høyere båndbredde.

 

Les vår test av storebror Klipsch KMC 3 her

 

Når du spiller av musikken fra smartmobilen med Bluetooth, vil musikken automatisk pauses om telefonen plutselig ringer.

De kompakte målene gjør at Klipsch KMC 1 kan være med på de fleste turer, og det innebygde, oppladbare batteriet gjør at du ikke er avhengig av strøm for å høre på musikk. Batteriet er oppgitt til å gi inntil 8 timers uavbrutt spilletid.

Velg mellom hvit eller svart farge. Veiledende pris er 2.395 kroner.

Annonse

mono.no

KMC1-Black

Fakta:
Trådløs strømming via Bluetooth
aptX-lydkodek for bedre lyd
2 x 2,5” fulltone- og 2 x 3” passive elementer
2 x 10 watt RMS (40 W total makseffekt)
Oppladbart batteri med opptil 8 timers driftstid
USB-port for ladning av smarttelefon osv.
Mål (H x B x D): 11 x 26 x 8,6 cm
Vekt: 1,6 kg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også