Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

En ny dimensjon til dine Xbox-spill

Microsoft Xbox Wireless Headset støtter både Dolby Atmos og DTS Headphone:X. Til en meget overkommelig pris.
Xbox Wireless Headset

Det helt nye trådløse hodesettet fra Microsoft kommer til Xbox Series X og Series S. Det heter rett og slett Xbox Wireless Headset, og kobles til spillkonsollen direkte med RF-tilkobling. Det skjer helt uten USB-adapter, og vi loves meget lav forsinkelse mellom lyd og bilde.

Xbox Wireless Headset. Foto: Microsoft

Xbox Wireless Headset. Foto: Microsoft

3D-lyd

Hodesettet støtter 3D-lydformatene Dolby Atmos og DTS Headphone:X, og dessuten Windows Sonic. Slik at du skal oppleve en lyd som omringer deg, i stedet for at den kommer fra inni hodet.

Hodetelefonene har roterende hjul på hver øreklokke, som enkelt lar deg stille generelt lydnivå og dessuten balansen mellom samtale og spillyd. Mikrofonen kan også foldes inn når du ikke bruker den, så den ikke kommer i veien.

Annonse

Xbox Wireless Headset har støydemping til mikrofonen, slik at stemmen din isoleres ut ifra miljøet ditt for renest mulig samtalekvalitet. Når du ikke snakker, dempes mikrofonen automatisk, mens den kommer på igjen straks du begynner å prate. Dette kan også stilles manuelt.

Funker også med Bluetooth

Foruten RF-tilkobling mot Xbox-konsollen, kan hodesettet kobles til mobilen med Bluetooth, så du kan høre på musikk og føre samtaler mens du er på farten.

Annonse

Microsoft lover inntil 15 timers sammenhengende batteritid. Ingen klasseleder, men det bør være mer enn nok.

Xbox Wireless Headset har 3D-lyd med Dolby Atmos og DTS Headphone:X

Xbox Wireless Headset: Pris og tilgjengelighet

Xbox Wireless Headset er i salg fra 16. mars, til 1099 kroner.

Mer info: xbox.com

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.