Nyhet

En ny dimensjon til dine Xbox-spill

Microsoft Xbox Wireless Headset støtter både Dolby Atmos og DTS Headphone:X. Til en meget overkommelig pris.

Skrevet av / 17.02.21 - 10:20
En ny dimensjon til dine Xbox-spill

Det helt nye trådløse hodesettet fra Microsoft kommer til Xbox Series X og Series S. Det heter rett og slett Xbox Wireless Headset, og kobles til spillkonsollen direkte med RF-tilkobling. Det skjer helt uten USB-adapter, og vi loves meget lav forsinkelse mellom lyd og bilde.

Xbox Wireless Headset. Foto: Microsoft
Xbox Wireless Headset. Foto: Microsoft

3D-lyd

Hodesettet støtter 3D-lydformatene Dolby Atmos og DTS Headphone:X, og dessuten Windows Sonic. Slik at du skal oppleve en lyd som omringer deg, i stedet for at den kommer fra inni hodet.

Hodetelefonene har roterende hjul på hver øreklokke, som enkelt lar deg stille generelt lydnivå og dessuten balansen mellom samtale og spillyd. Mikrofonen kan også foldes inn når du ikke bruker den, så den ikke kommer i veien.

Xbox Wireless Headset har støydemping til mikrofonen, slik at stemmen din isoleres ut ifra miljøet ditt for renest mulig samtalekvalitet. Når du ikke snakker, dempes mikrofonen automatisk, mens den kommer på igjen straks du begynner å prate. Dette kan også stilles manuelt.

Funker også med Bluetooth

Foruten RF-tilkobling mot Xbox-konsollen, kan hodesettet kobles til mobilen med Bluetooth, så du kan høre på musikk og føre samtaler mens du er på farten.

Microsoft lover inntil 15 timers sammenhengende batteritid. Ingen klasseleder, men det bør være mer enn nok.

Xbox Wireless Headset har 3D-lyd med Dolby Atmos og DTS Headphone:X

Xbox Wireless Headset: Pris og tilgjengelighet

Xbox Wireless Headset er i salg fra 16. mars, til 1099 kroner.

Mer info: xbox.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sterk gaming-PC til en sterk pris

Racingstol til stuen

Buet 27-tommers gamingskjerm

Streaming for gamere

Billigere modell av Asus ROG Ally

Neste Xbox Series X med buet design er muligens avslørt

Scroll to Top