Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Xbox feirer 20 år med gjennomsiktig håndkontroll og hodesett

Microsoft slipper nytt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Skrevet av / 10.10.21 - 10:00
Xbox feirer 20 år med gjennomsiktig håndkontroll og hodesett

Tro det eller ei, men nå er det snart 20 år siden den første Xbox-konsollen så dagens lys. Gaming-fans verden over kan nok plutselig føle seg litt gamle…

Da Microsoft presenterte første generasjons Xbox 15. november 2001, kastet de seg inn i kampen om konsollgamernes gunst, og utfordret Sony PlayStation på hjemmebane. Resten er som man sier, historie.

Trådløs Xbox-kontroller og hodesett – 20th Anniversary Special Edition

I forbindelse med 20-års jubileet lanserer Microsoft nå en ny serie med nostalgisk tilbehør, myntet på dagens Xbox-konsoller. Det dreier seg om en spesialversjon av den trådløs håndkontrollen og hodesettet vi kjenner fra før. Men disse blir mye kulere!

Den nye håndkontrollen og hodetelefonene er teknisk identisk med dagens originale tilbehør, men har fått en stilig gjennomsiktig design, der man kan se de tekniske detaljene på innsiden. Håndkontrollen har ellers fått den signaturgrønne Xbox-fargen på detaljer som håndtakene. De skal visstnok være inspirert av prototypene fra den gang Xbox-konsollen ble utviklet.

I tillegg til håndkontrollen leveres også Xbox Stereo Headset i den nye designen. Dette er versjonen med ledning, som man kan plugge direkte inn i den trådløse håndkontrollen.

Les også Nå får Xbox-spillene bedre bildekvalitet En rekke Xbox-titler kan få en bedre bildeopplevelse med støtte for Dolby Vision HDR-format.

Pris og tilgjengelighet

Den trådløse Xbox-kontrollen og Xbox Stereo Headset skal begge koste 749 kroner (veil). de kan forhåndsbestilles nå hos Microsoft.com/no og andre forhandlere, med forventet levering fra 15. november.

Obs! I tillegg til de nye jubileums-produktene, har Microsoft også nylig lansert en ny Elite-kontroller i eksklusiv Halo: Infinite utførelse, i forbindelse med Halo-spillet som slippes 8. desember.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Scroll to Top