Xbox feirer 20 år med gjennomsiktig håndkontroll og hodesett
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Xbox feirer 20 år med gjennomsiktig håndkontroll og hodesett

Microsoft slipper nytt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

forfatter
Publisert 10.10.21 - 10:00

Tro det eller ei, men nå er det snart 20 år siden den første Xbox-konsollen så dagens lys. Gaming-fans verden over kan nok plutselig føle seg litt gamle…

Da Microsoft presenterte første generasjons Xbox 15. november 2001, kastet de seg inn i kampen om konsollgamernes gunst, og utfordret Sony PlayStation på hjemmebane. Resten er som man sier, historie.

Trådløs Xbox-kontroller og hodesett – 20th Anniversary Special Edition

I forbindelse med 20-års jubileet lanserer Microsoft nå en ny serie med nostalgisk tilbehør, myntet på dagens Xbox-konsoller. Det dreier seg om en spesialversjon av den trådløs håndkontrollen og hodesettet vi kjenner fra før. Men disse blir mye kulere!

Den nye håndkontrollen og hodetelefonene er teknisk identisk med dagens originale tilbehør, men har fått en stilig gjennomsiktig design, der man kan se de tekniske detaljene på innsiden. Håndkontrollen har ellers fått den signaturgrønne Xbox-fargen på detaljer som håndtakene. De skal visstnok være inspirert av prototypene fra den gang Xbox-konsollen ble utviklet.

I tillegg til håndkontrollen leveres også Xbox Stereo Headset i den nye designen. Dette er versjonen med ledning, som man kan plugge direkte inn i den trådløse håndkontrollen.

Les også Nå får Xbox-spillene bedre bildekvalitet En rekke Xbox-titler kan få en bedre bildeopplevelse med støtte for Dolby Vision HDR-format.

Pris og tilgjengelighet

Den trådløse Xbox-kontrollen og Xbox Stereo Headset skal begge koste 749 kroner (veil). de kan forhåndsbestilles nå hos Microsoft.com/no og andre forhandlere, med forventet levering fra 15. november.

Obs! I tillegg til de nye jubileums-produktene, har Microsoft også nylig lansert en ny Elite-kontroller i eksklusiv Halo: Infinite utførelse, i forbindelse med Halo-spillet som slippes 8. desember.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend