Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Steelseries Arctis Nova 5 lover bedre gaming-lyd

Med forhåndsinnstillinger for 100 Xbox- og PlayStation-spill skal spillerne få et fortrinn i forhold til sine motstandere.

Skrevet av / 21.05.24 - 08:56
Steelseries Arctis Nova 5 lover bedre gaming-lyd

Steelseries Arctis-serien har lenge vært populær, og de siste årene har den blitt fornyet med Nova-serien, der vi så langt har likt både Arctis Nova 7 og toppmodellen Arctis Nova Pro Wireless, som vi til og med kåret til High-end gaming-headset for året 2022. Med Arctis Nova 5 ønsker Steelseries å kunne tilby et luksusheadset til en rimeligere pris.

Les også Profesjonelt verktøy i luksusklasse Steelseries’ toppmodell har faktisk alle de featurene man kan tenke på å be om.

Hodetelefonene er utstyrt med neodymmagneter i driverne for å levere både krystallklar diskant og dyp bass. Et 60-timers batteri lar deg spille en hel uke uten å måtte lade, og når man går tom for batteri, kan hodetelefonene hurtiglades.

Foto: Steelseries

Arctis Nova 5 bruker både 2,4 GHz- og Bluetooth-tilkobling, slik at du raskt kan veksle mellom spillyd og mobiltelefonlyd samtidig som du opprettholder tilkoblingen. Takket være en USB-C-dongle kan de kobles til Xbox, Playstation, Switch, PC, Meta Quest, håndholdte konsoller, mobiler og nettbrett med USB-C.

Foto: Steelseries

Clearcast 2.X-mikrofonen støtter nå 32 KHz/16 bit lyd for krystallklar kommunikasjon når det gjelder. Støykansellering filtrerer bort uønsket støy.

Les også Gaming for voksne Steelseries har kontroll på lyden, og programvaren er direkte fremragende.

Men høydepunktet i headsettet er Nova 5 Companion-appen, som leverer tilpasset lyd for over 100 spill. Lydprofilene er laget av lydteknikere, eSport-proffer og spillutviklere. Profilen fremhever viktige lyder, slik at du kan høre ting motstanderne dine kanskje ikke hører i spill som Fortnite, Apex Legends, Minecraft og mer.

Foto: Steelseries

The introduction of the Arctis Nova 5 and Companion App, with over 100 audio presets, is literally ‘game-changing’ and provides users with an epic audio advantage for console gaming,” siger Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO

Pris og tilgjengelighet

Steelseries Arctic Nova 5 er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere for 1.690 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

Scroll to Top