TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Sony er i Zonen

Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 

forfatter
Publisert 28.06.22 - 23:00

Sony er kjent som hi-fi- og TV-produsent. Og de lager selvfølgelig også Playstation. Men nå vil den japanske elektronikkjempen også komme seg inn på markedet for gamingtilbehør.

Inzone er et nytt gamingutstyrsmerke fra Sony. Blant de første produktene i utvalget finner man to spillskjermer og tre gaming-headsets. Alle med tekniske data (og priser) i den bedre enden.

20 PX color with DCIP3 95� Large
Inzone M9. (Foto: Sony)

Den nye Inzone M9-gamingskjermen byr på HDR og 4K-oppløsning. Skjermen har Full Array Local Dimming for å gi dypere svarte farger. Oppdateringshastigheten er på 144 Hz.

Til actionfylte spill, hvor hastigheten er viktigere enn oppløsningen, har man Inzone M3 med 240 Hz oppdateringshastighet og Full HD-oppløsning.

Begge skjermene er på 27 tommer.

Toppmodellen blant gaming-headsettene er det trådløse Inzone H9 med 32 timers batterilevetid og ANC. Inzone H7 har hele 40 timers batteritid. Den billigste modellen er Inzone H3, som har ledning.

Headsettene har selvfølgelig virtuell 7.1-surroundlyd. Sony lover at spilleren kan høre fottrinn og bevegelser med stor nøyaktighet. Med smartphone-appen «360 Spatial Sound Personalizer» kan man tilpasse lyden til sin egen øreform.

Støyreduksjon og Ambient Sound Mode

Inzone H9 har aktiv støyreduksjon som holder enhver forstyrrende lyd ute. For å ytterligere forbedre spillopplevelsen har Sony tatt i bruk den samme Dual Noise Sensor-teknologien som brukes i hi-fi-toppmodellen WH-1000 XM5.

GH H mk standard 002 Large
Inzone H9. (Foto: Sony)

Sonys nye gamingprodukter er naturligvis tilpasset til Playstation 5. M9 og M3-skjermene brukes Auto HDR Tone Mapping til å automatisk gjenkjenne skjermen første gang de settes opp. Og skjermene bytter automatisk til Cinema Mode når du ser film på Playstation 5, og til Game Mode når du spiller.

Headsettene H9 og H7 vises med indikator skjermen slik at man kan enkelt kan justere innstillinger på dem.

Priser og tilgjengelighet

Inzone M9 kommer i sommer og vil koste 13.500 kr.
Inzone M3 kommer til vinter. Prisen er ukjent.
Inzone H9: 3.300 kr.
Inzone H7: 2.500 kr.
Inzone H3: 1.200 kr.

Headsettene kan kjøpes fra juli.

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Playstation VR2 nærmer seg De nye VR-brillene fra Sony er like rundt hjørnet, og nå vet vi prisen.
Profesjonelt verktøy i luksusklasse Steelseries’ toppmodell har faktisk alle de featurene man kan tenke på å be om.
Gaming-skjerm gir hakeslepp Den store Asus-skjermens OLED-panel med perfekt svartnivå, sammen med den matte overflaten gir den beste gaming-opplevelsen vi har hatt.
Endelig: Chromebooks for gaming! Nå kommer de første Chromebook-ene laget for spilling. Med 120 Hz, lynrask WiFi og god grafikk.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Følg Lyd & Bilde