Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med MiniLED

Kan det friste med en 49" buet gaming-monitor i 32:9 format?

Skrevet av / 28.07.21 - 13:00
Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med MiniLED

Samsungs populære Odyssey-serie med gaming-monitorer får nå en real oppgradering, i fom av den buede Odyssey Neo G9 (modellnavn: G95NA). Den har blant annet fått det nye MiniLED-baklyset på innsiden, og lover førsteklasses ytelse for ihuga gamere.

Odyssey Neo G9 har såvidt vært vist og skrevet om tidligere, men nå er den omsider klar for butikk. Den skal være tilgjengelig fra 9. august verden over, men kan forhåndsbestilles fra torsdag 29. juli. Det forteller Samsung i en fersk pressemelding.

Odyssey Neo G9_Lifestyle_2 Odyssey Neo G9_Lifestyle_1
<
>
Odyssey Neo G9 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli. (Foto: Samsung)

 

MiniLED med 2048 dimmesoner

Odyssey Neo G9 bruker Samsungs nye MiniLED-baklys (Quantum Matrix), som vi allerede har god erfaring med fra TV-skjermer som QN95A. PC-monitoren kan skilte med hele 2048 dimmesoner og opptil 2000 nits lysstyrke, hvilket burde tilsi råsterk kontrast til både spill og film-titting. På tilkoblingsfronten byr den blant annet på HDMI2.1, VRR (Variabel oppdateringsfrekvens) og ikke minst kompatibilitet med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro, som sikrer en sømløs spillopplevelse. Odyssey Neo G9 har også et såkalt infinity skjermbelysningssystem på baksiden. Det kan vise 52 farger og har fem alternativer for lyseffekt.

Les også Samsungs nye ”OLED-killer” imponerer Samsungs 4K-toppmodell har fått en real oppgradering i år: Det nye MiniLED-baklyset skaper en formidabel kontrast!

Samsung Odyssey Neo Q9, spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet

Samsung Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli 2021 og være tilgjengelig globalt innen 9. august 2021. Veiledende pris er 22 199 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Fortnite tilbake på iOS

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Scroll to Top