TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med MiniLED

Kan det friste med en 49" buet gaming-monitor i 32:9 format?

forfatter
Publisert 28.07.21 - 13:00

Samsungs populære Odyssey-serie med gaming-monitorer får nå en real oppgradering, i fom av den buede Odyssey Neo G9 (modellnavn: G95NA). Den har blant annet fått det nye MiniLED-baklyset på innsiden, og lover førsteklasses ytelse for ihuga gamere.

Odyssey Neo G9 har såvidt vært vist og skrevet om tidligere, men nå er den omsider klar for butikk. Den skal være tilgjengelig fra 9. august verden over, men kan forhåndsbestilles fra torsdag 29. juli. Det forteller Samsung i en fersk pressemelding.

Odyssey Neo G9_Lifestyle_2 Odyssey Neo G9_Lifestyle_1
<
>
Odyssey Neo G9 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli. (Foto: Samsung)

 

MiniLED med 2048 dimmesoner

Odyssey Neo G9 bruker Samsungs nye MiniLED-baklys (Quantum Matrix), som vi allerede har god erfaring med fra TV-skjermer som QN95A. PC-monitoren kan skilte med hele 2048 dimmesoner og opptil 2000 nits lysstyrke, hvilket burde tilsi råsterk kontrast til både spill og film-titting. På tilkoblingsfronten byr den blant annet på HDMI2.1, VRR (Variabel oppdateringsfrekvens) og ikke minst kompatibilitet med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro, som sikrer en sømløs spillopplevelse. Odyssey Neo G9 har også et såkalt infinity skjermbelysningssystem på baksiden. Det kan vise 52 farger og har fem alternativer for lyseffekt.

Les også Samsungs nye ”OLED-killer” imponerer Samsungs 4K-toppmodell har fått en real oppgradering i år: Det nye MiniLED-baklyset skaper en formidabel kontrast!

Samsung Odyssey Neo Q9, spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet

Samsung Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli 2021 og være tilgjengelig globalt innen 9. august 2021. Veiledende pris er 22 199 kroner.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde