Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med MiniLED

Kan det friste med en 49" buet gaming-monitor i 32:9 format?

Samsungs populære Odyssey-serie med gaming-monitorer får nå en real oppgradering, i fom av den buede Odyssey Neo G9 (modellnavn: G95NA). Den har blant annet fått det nye MiniLED-baklyset på innsiden, og lover førsteklasses ytelse for ihuga gamere.

Odyssey Neo G9 har såvidt vært vist og skrevet om tidligere, men nå er den omsider klar for butikk. Den skal være tilgjengelig fra 9. august verden over, men kan forhåndsbestilles fra torsdag 29. juli. Det forteller Samsung i en fersk pressemelding.

Odyssey Neo G9_Lifestyle_2 Odyssey Neo G9_Lifestyle_1
<
>
Odyssey Neo G9 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli. (Foto: Samsung)

 

MiniLED med 2048 dimmesoner

Odyssey Neo G9 bruker Samsungs nye MiniLED-baklys (Quantum Matrix), som vi allerede har god erfaring med fra TV-skjermer som QN95A. PC-monitoren kan skilte med hele 2048 dimmesoner og opptil 2000 nits lysstyrke, hvilket burde tilsi råsterk kontrast til både spill og film-titting. På tilkoblingsfronten byr den blant annet på HDMI2.1, VRR (Variabel oppdateringsfrekvens) og ikke minst kompatibilitet med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro, som sikrer en sømløs spillopplevelse. Odyssey Neo G9 har også et såkalt infinity skjermbelysningssystem på baksiden. Det kan vise 52 farger og har fem alternativer for lyseffekt.

Samsungs nye ”OLED-killer” imponerer Samsungs 4K-toppmodell har fått en real oppgradering i år: Det nye MiniLED-baklyset skaper en formidabel kontrast!

Samsung Odyssey Neo Q9, spesifikasjoner

Annonse

Pris og tilgjengelighet

Samsung Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli 2021 og være tilgjengelig globalt innen 9. august 2021. Veiledende pris er 22 199 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.