Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Odyssey gamingskjerm-serien får nye modeller

Toppmodellen Odyssey OLED G9 oppdateres og får selskap av G6- og G8-modellene.

Skrevet av / 04.01.24 - 14:43
Samsung Odyssey gamingskjerm-serien får nye modeller

Vi har tidligere testet den gigantiske spillskjermen Samsung Odyssey OLED G9 med svært godt resultat. På CES-messen i Las Vegas neste uke vil Samsung presentere to mindre søsken med en prislapp som forhåpentligvis er mer overkommelig.

Les også For et bilde! Det er noe med det ekstra brede 32:9 skjermformatet på Samsung Odyssey OLED G9. Og med OLED-panel i tillegg får man en spillopplevelse ulik noen annen.

Det dreier seg om Odyssey OLED G6 og Odyssey OLED G8, som i motsetning til toppmodellen har flate skjermer. De har også et tradisjonelt 16:9-format, i motsetning til det enormt brede 32:9-formatet til G9.

Foto: Samsung

Odyssey OLED G8 er Samsungs første flate 32-tommers spillskjerm med 4K UHD-oppløsning, mens OLED G6 er en 27-tommers skjerm med QHD-oppløsning (2560×1440) og en bildeoppdateringsfrekvens på 360 Hz. Dette i motsetning til G8 og G9 som støtter 240 Hz. Alle har en GTG-responstid på 0,03 ms.

Både spillsjangre og spillplattformer blir stadig mer mangfoldige. Samsungs nye OLED Odyssey gamingskjermer gir mer oppslukende spillmiljøer og innovative teknologier som tilpasser brukerens spillopplevelse, og som oppfyller og overgår brukernes stadig nye behov», sier Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Alle skjermene har OLED Glare Free-teknologi for å redusere lysrefleksjoner og VESA DisplayHDR True Black 400 for et høyt dynamisk område og perfekte svartnivåer. De har også AMD FreeSync Premium Pro for jevn spilling.

Foto: Samsung

Skjermene har to HDMI 2.1-porter, en DisplayPort 1.4-inngang og en USB-hub. De to største modellene har også en innebygd SmartThings Hub for styring av smarthjemmet, med støtte for Matter.

Les også Ditt smarte hjem blir enklere med Matter Matter bygger bro mellom Smart Home-produkter så de fungerer smertefritt på tvers av de store plattformene.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Lyd & Bilde
Scroll to Top