TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Roccat Kone XP i trådløs utgave

Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 

forfatter
Publisert 02.08.22 - 10:43

Roccat Kone XP-musen er langt fra å være en nyhet. Faktisk er den så gammel at den må ansees som en klassiker. Men nå dropper den velkjente gamingmusen ledningen – og kommer i en trådløs utgave, som logisk nok har fått navnet Roccat Kone XP Air.

Ifølge Roccat har det kostet 15 års forskning og utvikling for å komme frem til det nåværende resultatet. Musen kan brukes med både Bluetooth og med Roccats egen Stellar Wireless-teknologi, som lover forsinkelsesfri forbindelse.

Som sin forgjenger har Kone XP Air 3D RGB-belysning, optisk 19.000 DPI-sensor og optiske musetaster.

Kone XP Air fås i svart og hvit og kan kjøpes til 1.849 kroner fra slutten av august.

KoneXP Air Press Pic 14 3840x2160
Det er «3D-lys» i både mus og lader. (Foto: Roccat)
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend