TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Roccat Kone XP i trådløs utgave

Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 

forfatter
Publisert 02.08.22 - 10:43

Roccat Kone XP-musen er langt fra å være en nyhet. Faktisk er den så gammel at den må ansees som en klassiker. Men nå dropper den velkjente gamingmusen ledningen – og kommer i en trådløs utgave, som logisk nok har fått navnet Roccat Kone XP Air.

Ifølge Roccat har det kostet 15 års forskning og utvikling for å komme frem til det nåværende resultatet. Musen kan brukes med både Bluetooth og med Roccats egen Stellar Wireless-teknologi, som lover forsinkelsesfri forbindelse.

Som sin forgjenger har Kone XP Air 3D RGB-belysning, optisk 19.000 DPI-sensor og optiske musetaster.

Kone XP Air fås i svart og hvit og kan kjøpes til 1.849 kroner fra slutten av august.

KoneXP Air Press Pic 14 3840x2160
Det er «3D-lys» i både mus og lader. (Foto: Roccat)

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Playstation VR2 nærmer seg De nye VR-brillene fra Sony er like rundt hjørnet, og nå vet vi prisen.
Profesjonelt verktøy i luksusklasse Steelseries’ toppmodell har faktisk alle de featurene man kan tenke på å be om.
Gaming-skjerm gir hakeslepp Den store Asus-skjermens OLED-panel med perfekt svartnivå, sammen med den matte overflaten gir den beste gaming-opplevelsen vi har hatt.
Endelig: Chromebooks for gaming! Nå kommer de første Chromebook-ene laget for spilling. Med 120 Hz, lynrask WiFi og god grafikk.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Følg Lyd & Bilde