Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Philips Evnia 49-tommers OLED-gamingskjerm i bredformat

Philips lanserer en massiv 32:9-spillmonitor med høy oppdateringsfrekvens og Ambiglow.

Skrevet av / 23.08.23 - 14:03
Philips Evnia 49-tommers OLED-gamingskjerm i bredformat

Under spillmerket Evnia lanserer Philips nå en ekstra bred spillmonitor med QD-OLED-panel som bør tiltrekke seg mange PC-spillere.

Skjermen er hele 48,9 tommer stor og i 32:9-format, noe som gjør skjermen 1,2 meter bred! Med en oppløsning på 5120 x 1440 bør det likevel føles som høy oppløsning når du sitter nær den. Den er også buet, med en radius på 1800R, slik at kantene ikke føles for langt unna midten.

Panelet er et QD-OLED-panel med et kontrastforhold på 15 000 000:1, noe som skal gi god opplevd bildekvalitet. Det har også 10-biters fargegjengivelse for mykere overganger og en lysstyrke på 450 nit. Den er sertifisert for VESA DisplayHDR True Black 400, noe som skal gi flere detaljer i skyggene der fiender kan skjule seg.

Med en oppdateringsfrekvens på 240 hertz skal spillene gå knirkefritt. Skjermen har også USB-C-tilkobling, slik at du kan overføre bilder til den og lade den bærbare datamaskinen med én enkelt kabel. Skjermen har også fire 7,5-watts høyttalere med DTS-støtte.

Foto: Philips

Skjermen har også Ambiglow, et begrep de ikke forklarer nærmere. Men vi mistenker at MMD, som lager Philips-skjermer, rett og slett ikke kan kalle det Ambilight, slik TP Vision, som lager Philips-TV-er, gjør. Det vil si at LED-belysning på baksiden gjenskaper det som er på skjermen, noe som gir en mer oppslukende opplevelse.

Pris og tilgjengelighet

Philips Evnia 49M2C8900 kommer i salg i september til en utsalgspris på 22 700 kroner.

 

Les mer hos Philips.

Les også Den beste til høyoppløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spillopplevelse, og dessuten nøytrale og gode farger rett ut av esken, så er dette skjermen for deg.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Masken faller for Razer

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Lyd & Bilde
Scroll to Top