Nytt Razer DeathStalker med lavere profil
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nytt Razer DeathStalker med lavere profil

Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.

forfatter
Publisert 02.08.22 - 10:32

At mekaniske taster er langt bedre enn membrantastene man finner i de fleste bærbare maskiner (og de fleste løse PC-tastaturer), burde ikke overraske noen. Men skal det være enda raskere og mer presist, skal de mekaniske tastene detekteres av infrarødt lys i stedet for elektriske kontakter. Det mener i hvert fall Razer, som har brukt optomekaniske taster i toppmodellene sine i en stund.

Det finner man også i de tre nye tastaturene som Razer nettopp har lansert, hhv DeathStalker V2, DeathStalker V2 Pro og DeathStalker V2 Pro Tenkeyless.

Felles for alle de tre modellene er optiske lavprofiltaster, hvor kontakten avleses med infrarødt lys. Tastene fås i to varianter: Med og uten merkbart og hørbart klikk.

Razer lover ultrapresis skanning og en lang levetid for kontaktene på 70 millioner tastetrykk. Alminnelige mekaniske taster har til sammenligning en levetid på 40-50 milllioner tastetrykk.

DeathStalker V2 Pro TKL 579 R1 GreenIndiocators
DeathStalker V2 Pro Tenkeyless er et optisk tastatur uten kabel og numeriske taster. (Foto: Razer)

De to Pro-versjonene er trådløse tastaturer, mens den normale Deathstalker V2 er kablet. Tenkeyless-versjonen er en kompakt utgave uten separate numeriske taster på høyre side av tastaturet.

Velger man batteridrift er batteritiden 40 timer i det komplette tastaturet og 50 timer i den mindre varianten.

Razer DeathStalker V2 Pro er tilgjengelig nå til €250, mens DeathStalker V2 Pro Tenkeyless og DeathStalker V2 kommer senere i sommer til henholdsvis €220 og €200.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend