Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nytt Razer DeathStalker med lavere profil

Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.

Skrevet av / 02.08.22 - 10:32
Nytt Razer DeathStalker med lavere profil

At mekaniske taster er langt bedre enn membrantastene man finner i de fleste bærbare maskiner (og de fleste løse PC-tastaturer), burde ikke overraske noen. Men skal det være enda raskere og mer presist, skal de mekaniske tastene detekteres av infrarødt lys i stedet for elektriske kontakter. Det mener i hvert fall Razer, som har brukt optomekaniske taster i toppmodellene sine i en stund.

Det finner man også i de tre nye tastaturene som Razer nettopp har lansert, hhv DeathStalker V2, DeathStalker V2 Pro og DeathStalker V2 Pro Tenkeyless.

Felles for alle de tre modellene er optiske lavprofiltaster, hvor kontakten avleses med infrarødt lys. Tastene fås i to varianter: Med og uten merkbart og hørbart klikk.

Razer lover ultrapresis skanning og en lang levetid for kontaktene på 70 millioner tastetrykk. Alminnelige mekaniske taster har til sammenligning en levetid på 40-50 milllioner tastetrykk.

DeathStalker V2 Pro TKL 579 R1 GreenIndiocators
DeathStalker V2 Pro Tenkeyless er et optisk tastatur uten kabel og numeriske taster. (Foto: Razer)

De to Pro-versjonene er trådløse tastaturer, mens den normale Deathstalker V2 er kablet. Tenkeyless-versjonen er en kompakt utgave uten separate numeriske taster på høyre side av tastaturet.

Velger man batteridrift er batteritiden 40 timer i det komplette tastaturet og 50 timer i den mindre varianten.

Razer DeathStalker V2 Pro er tilgjengelig nå til €250, mens DeathStalker V2 Pro Tenkeyless og DeathStalker V2 kommer senere i sommer til henholdsvis €220 og €200.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Skjermer skal være svære - og PC-ene smarte

MSI setter klørne i håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens datamaskiner og gaming-utstyr

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top