Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nye Xbox-konsoller: Endelig uten drivverk

Xbox Games Showcase hadde mye å by på i år, hovedsakelig tre nye konsoller, inkludert en diskløs Xbox Series X som digital-entusiaster har drømt om.

Skrevet av / 11.06.24 - 10:59
Nye Xbox-konsoller: Endelig uten drivverk

Xbox Series X Digital Edition, som den heter, kommer i en stilren “Robot White”-farge og dropper diskdrevet for å komme ned i en mer overkommelig pris på 450 dollar. Innmaten er ellers identisk med den vanlige Series X. Endelig kan altså Game Pass-brukere oppgradere til flaggskipet uten å betale for et diskdrev de aldri kommer til å bruke.

Men det stoppet ikke der. Microsoft avduket også en limited edition “Galaxy Black” Series X med en stjernespekket design og en stor 2TB SSD. Denne galaktiske skjønnheten vil sette deg tilbake 600 dollar, men det er kanskje en liten pris å betale for å kunne installere hele Game Pass-biblioteket på én gang.

Og til slutt, for de av oss med litt mindre lommebok og ambisjoner, kommer en oppgradert Series S i den samme Robot White-fargen. Den dobler lagringsplassen fra originalen til 1TB, men beholder den overkommelige prisen på 350 dollar. Ikke verst!

Xbox Series X Digital Editon Series S 1TB Series X Galaxy Black 2TB new gaming consoles
Foto: Microsoft

Når kommer de nye Xbox-ene?

Alle de tre konsollene slippes en gang i løpet av “holiday 2024”, som på Microsoft-språk betyr en gang i november eller desember. Antakelig kan amerikanerne forvente dem i butikkhyllene i tide til Black Friday, så spørs det om det samme kan sies her til lands.

Forhåndsbestillingsinformasjon og priser for andre regioner kommer i løpet av de neste månedene.

Les også Her er Xbox Series X! Microsofts nye spillkonsoll byr på nydelig grafikk og rå spillopplevelser – som skapt for å nytes på en stor og skarp TV-skjerm!

Nye spill

Men det var selvsagt ikke bare hardware-nyheter på showet. Vi fikk også noen saftige spilloppdateringer, blant annet:

  • Doom: The Dark Ages, et nytt tilskudd til den ikoniske serien, ble annonsert med en blodig trailer. Tenk Doom, men med sverd og magi. Kommer i 2025.
  • Vi fikk endelig se litt gameplay fra det kommende Indiana Jones-spillet. Piske-svingende eventyr i sikte!
  • Og Starfield, Bethesdas storslåtte sci-fi-rollespill, avslørte sin første store utvidelse kalt Shattered Space. Mer rom-epos i vente, med andre ord.

Det var med andre ord noe for enhver smak på årets Xbox Games Showcase. Men den største nyheten for vår del er altså den drivverkløse flaggskipkonsollen.

Så får vi bare starte nedtellingen til juletider, og starte sparingen.

Les alle høydepunktene fra Xbox Games Showcase 2024 her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortnite tilbake på iOS

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Scroll to Top