TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Minimalistiske spilltaster fra Logitech

Til gaming er det ingenting som slår mekaniske taster. Logitech G413 SE kommer i to utgaver, som er både kompakte og rimelige.

forfatter
Publisert 02.06.22 - 15:08

De fleste tastaturer på bærbare maskiner er laget med et membranlag under tastene, som gjør de både billige, kompakte og stort sett lydløse. Det fungerer bra til å svare på e-poster og skrive korte tekster. Men når det skal spilles er presise taster alfa og omega, og da er mekaniske tastaturer fortsatt kongen. Dessverre er mekaniske tastaturer dyre å lage.

Les også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og topptunet finmekanikk er hva som er nødvendig når du skal komme seirende ut av kampen på skjermen. Vi har lagt hånd på fem av de beste mekaniske tastaturene til spill.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE (artikkelbildet) er to nye tastaturer med mekaniske brytere, som er laget for gaming. Forskjellen på de to er at G413 TKL SE er «tenkyeless», som betyr at man ikke har numeriske taster på høyresiden. Det gir litt mer plass til musen på bordet.

G413 SE
Logitech G413 SE (her i utgaven med numpad) er designmessig skåret helt inn til beinet. (Foto: Logitech)

«Disse tastaturene er laget med sterke, holdbare materialer, og de er en utmerket mulig for spillere som ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris,» sier Ujesh Desai, adm. direktør for Logitech Gaming.

Les også Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Logitech MXMaster3S TOP

Det mekaniske gaming-tastaturet G413 SE har taktile mekaniske taster. De har hvit LED-belysning og et svart aluminiumskabinett. Dessuten har G413 SE og G413 TKL SE seks-tasters anti-ghosting, som betyr at opptil seks taster kan trykkes ned og registreres samtidig, når man skal gjøre kompliserte comboer i spillet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE er tilgjengelige nå, og prisen er hhv 799 kroner og 699 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Nå har Logitechs gaming-ørepropper fått norsk pris Logitechs trådløse ørepropper tilpasser seg ørene dine, og skal være skreddersydd for gaming.
Siste nytt om Forza Motorsport - se den nye traileren Hevdes å bli den teknisk mest avanserte racingsimulatoren noensinne - får dessuten oppslukende Dolby Atmos surroundlyd!
LG lanserer bøyelig OLED-skjerm LGs elleville OLED-skjerm kan veksle mellom buet og flat med et knappetrykk. Men prisen blir relativt saftig!
Razer sikter mot hodet Razers nye gaming-lydplanke vet hvor du sitter, og tilpasser lyden for å gi en 3D-surroundopplevelse.
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
Følg Lyd & Bilde