TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Minimalistiske spilltaster fra Logitech

Til gaming er det ingenting som slår mekaniske taster. Logitech G413 SE kommer i to utgaver, som er både kompakte og rimelige.

forfatter
Publisert 02.06.22 - 15:08

De fleste tastaturer på bærbare maskiner er laget med et membranlag under tastene, som gjør de både billige, kompakte og stort sett lydløse. Det fungerer bra til å svare på e-poster og skrive korte tekster. Men når det skal spilles er presise taster alfa og omega, og da er mekaniske tastaturer fortsatt kongen. Dessverre er mekaniske tastaturer dyre å lage.

Les også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og topptunet finmekanikk er hva som er nødvendig når du skal komme seirende ut av kampen på skjermen. Vi har lagt hånd på fem av de beste mekaniske tastaturene til spill.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE (artikkelbildet) er to nye tastaturer med mekaniske brytere, som er laget for gaming. Forskjellen på de to er at G413 TKL SE er «tenkyeless», som betyr at man ikke har numeriske taster på høyresiden. Det gir litt mer plass til musen på bordet.

G413 SE
Logitech G413 SE (her i utgaven med numpad) er designmessig skåret helt inn til beinet. (Foto: Logitech)

«Disse tastaturene er laget med sterke, holdbare materialer, og de er en utmerket mulig for spillere som ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris,» sier Ujesh Desai, adm. direktør for Logitech Gaming.

Les også Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Logitech MXMaster3S TOP

Det mekaniske gaming-tastaturet G413 SE har taktile mekaniske taster. De har hvit LED-belysning og et svart aluminiumskabinett. Dessuten har G413 SE og G413 TKL SE seks-tasters anti-ghosting, som betyr at opptil seks taster kan trykkes ned og registreres samtidig, når man skal gjøre kompliserte comboer i spillet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE er tilgjengelige nå, og prisen er hhv 799 kroner og 699 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde