Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech lanserer mekaniske tastaturer og mus

Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.

Skrevet av / 26.05.22 - 09:14
Logitech lanserer mekaniske tastaturer og mus

Logitech har utvidet sin såkalte Master-serie med to nye mekaniske tastaturer – MX Mechanical i full størrelse og MX Mechanical Mini, samt en MX Master 3S-mus.

«Det er et voksende fellesskap av softwareutviklere som forelsket seg i mekaniske tastaturer når de begynte å spille, og som nå vil ha den samme følelsen av presisjon og kontroll med sitt profesjonelle tastatur,» sier Tolya Polyanker, som leder MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical og MX Mechanical Mini tilbyr den siste generasjonen av lavprofil mekaniske brytere. Stille, taktile taster gjør dette til Logitechs mest stillegående tastatur noensinne med en fantastisk mekanisk skrivefølelse, lover produsenten.

Tastaturene er designet med tofargede keycaps for en optimert visuell utforming. Smart bakgrunnsbelysning i seks belysningsmuligheter justerer automatisk lysstyrken for å matche omgivelsene, de skrur seg også av når det ikke er nødvendig for effektivt batteriforbruk.

MX Mechanical Combo MX Master 3
(Foto: Logitech)

Den nye mekaniske musen, MX Master 3S, har en 8.000 DPI optisk sensor, som kan brukes på de aller fleste overflater, inkludert glass. Musens klikk skal dessuten være 90% mer stille enn på tidligere produkter i Master-serien.

Tilpasningsmuligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+ software – nå ute av beta. Det betyr at brukere kan tilpasse museknappene eller bruke forhåndsinstallerte knapper, justere markørhastighet, tilpasse bakgrunnsbelysningen og mye mer for å optimere arbeidet, slik at funksjonene er tilpasset til brukeren.

Alle de tre produktene er utstyrt med både bluetooth og Logi Bolt trådløs teknologi, de kan kobles opp mot tre forskjellige enheter. I tillegg er produktene også kompatible på tvers av en rekke forskjellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux.

MX Master 3S Pale Grey
(Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S vil være tilgjengelige i mai 2022.

Den veiledende utsalgsprisen for MX Mechanical-tastaturet er 1.799 kroner, for MX Mechanical Mini-tastatur er den 1.599 kroner og for MX Master 3S er den 1.299 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top