TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Logitech lanserer mekaniske tastaturer og mus

Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.

forfatter
Publisert 26.05.22 - 09:14

Logitech har utvidet sin såkalte Master-serie med to nye mekaniske tastaturer – MX Mechanical i full størrelse og MX Mechanical Mini, samt en MX Master 3S-mus.

«Det er et voksende fellesskap av softwareutviklere som forelsket seg i mekaniske tastaturer når de begynte å spille, og som nå vil ha den samme følelsen av presisjon og kontroll med sitt profesjonelle tastatur,» sier Tolya Polyanker, som leder MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

MX Mechanical og MX Mechanical Mini tilbyr den siste generasjonen av lavprofil mekaniske brytere. Stille, taktile taster gjør dette til Logitechs mest stillegående tastatur noensinne med en fantastisk mekanisk skrivefølelse, lover produsenten.

Tastaturene er designet med tofargede keycaps for en optimert visuell utforming. Smart bakgrunnsbelysning i seks belysningsmuligheter justerer automatisk lysstyrken for å matche omgivelsene, de skrur seg også av når det ikke er nødvendig for effektivt batteriforbruk.

MX Mechanical Combo MX Master 3
(Foto: Logitech)

Den nye mekaniske musen, MX Master 3S, har en 8.000 DPI optisk sensor, som kan brukes på de aller fleste overflater, inkludert glass. Musens klikk skal dessuten være 90% mer stille enn på tidligere produkter i Master-serien.

Tilpasningsmuligheter

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+ software – nå ute av beta. Det betyr at brukere kan tilpasse museknappene eller bruke forhåndsinstallerte knapper, justere markørhastighet, tilpasse bakgrunnsbelysningen og mye mer for å optimere arbeidet, slik at funksjonene er tilpasset til brukeren.

Alle de tre produktene er utstyrt med både bluetooth og Logi Bolt trådløs teknologi, de kan kobles opp mot tre forskjellige enheter. I tillegg er produktene også kompatible på tvers av en rekke forskjellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux.

MX Master 3S Pale Grey
(Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S vil være tilgjengelige i mai 2022.

Den veiledende utsalgsprisen for MX Mechanical-tastaturet er 1.799 kroner, for MX Mechanical Mini-tastatur er den 1.599 kroner og for MX Master 3S er den 1.299 kroner.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Sertifisert av Google Meet Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Følg Lyd & Bilde