Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Microsoft lanserer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nå slipper du å avbryte gaming-sessions for å hente drikke: Microsoft har nemlig laget en Xbox-replika i kjøleskap-form!

Skrevet av / 15.10.21 - 16:40
Microsoft lanserer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Det måtte jo bare komme: Et kjøleskap med Xbox-utseende. Er det noe gamere liker, så er det dingser og tilbehør som kan forbedre spillopplevelsen! Microsoft har teaset om det såkalte Xbox Mini Fridge tidligere i år: nå kunngjør de at kjøleskapet skal settes i produksjon, og for enkelte markeder blir det tilgjengelig allerede desember 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikjøleskapet er laget i samarbeid med Ukonic, og skal gi ny mening til uttrykket “Xbox and Chill”. Design, form og belysning er laget for at kjøleskapet skal ligne mest mulig på en Xbox Series X konsoll. Kjøleskapet rommer opptil 12 brusbokser med din favorittdrikk og har to hyller i døren. På forsiden av minikjøleskapet finner du også en USB -port for lading av enheter og en DC -strømadapter som gjør at minikjøleskapet kan fungere mens du er på farten.

Les også Sjekk denne Xbox-kontrollen! Microsoft slipper nytt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgjengelighet

Xbox Mini Fridge får en pris på $ 99,99 dollar i USA: Det kan forhåndsbestilles fr 19. oktober med levering i desember. Det er foreløpig usikkert om kjøleskapet kommer til Norden, men Xbox sitt norske pressekontor opplyser følgende:

«Vi jobber med gjøre Xbox Mini-kjøleskapet tilgjengelig for så mange fans som mulig, og vil fortsette å utvide tilgjengeligheten i 2022 – forutsatt at vi kan oppfylle regulatoriske krav i de respektive markedene.».

Så, kanskje en gang i 2022?

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Microsoft lanserer Xbox Series X Replica “Mini Fridge””

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top