TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Microsoft lanserer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nå slipper du å avbryte gaming-sessions for å hente drikke: Microsoft har nemlig laget en Xbox-replika i kjøleskap-form!

forfatter
Publisert 15.10.21 - 16:40

Det måtte jo bare komme: Et kjøleskap med Xbox-utseende. Er det noe gamere liker, så er det dingser og tilbehør som kan forbedre spillopplevelsen! Microsoft har teaset om det såkalte Xbox Mini Fridge tidligere i år: nå kunngjør de at kjøleskapet skal settes i produksjon, og for enkelte markeder blir det tilgjengelig allerede desember 2021.

https://youtu.be/MnIiRygj-nY

Xbox Mini Fridge

Minikjøleskapet er laget i samarbeid med Ukonic, og skal gi ny mening til uttrykket “Xbox and Chill”. Design, form og belysning er laget for at kjøleskapet skal ligne mest mulig på en Xbox Series X konsoll. Kjøleskapet rommer opptil 12 brusbokser med din favorittdrikk og har to hyller i døren. På forsiden av minikjøleskapet finner du også en USB -port for lading av enheter og en DC -strømadapter som gjør at minikjøleskapet kan fungere mens du er på farten.

Les også Sjekk denne Xbox-kontrollen! Microsoft slipper nytt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.
Xbox 20th Anniversary Special Edition

Pris og tilgjengelighet

Xbox Mini Fridge får en pris på $ 99,99 dollar i USA: Det kan forhåndsbestilles fr 19. oktober med levering i desember. Det er foreløpig usikkert om kjøleskapet kommer til Norden, men Xbox sitt norske pressekontor opplyser følgende:

«Vi jobber med gjøre Xbox Mini-kjøleskapet tilgjengelig for så mange fans som mulig, og vil fortsette å utvide tilgjengeligheten i 2022 – forutsatt at vi kan oppfylle regulatoriske krav i de respektive markedene.».

Så, kanskje en gang i 2022?

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Vi får bare holde hodet kaldt sålenge!

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend