Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lenovos Legion Go spillkonsoll ser lovende ut

Kombinerer det beste fra Steam Deck og Nintendo Switch og kjører Windows.

Skrevet av / 20.08.23 - 13:14
Lenovos Legion Go spillkonsoll ser lovende ut

Det begynner for alvor å skje ting innen håndholdt spilling. Lenge hadde vi bare Nintendo Switch, så kom Steam Deck og fikk fart på markedet. Og nylig fikk vi Asus ROG Ally, som vi syntes var bedre enn begge. Men nå har Lenovo kommet med en håndholdt som ser ut til å toppe det hele, samtidig som den støtter AR-briller!

Foto: Windows Report

Tech-siden Windows Report har fått tak i bilder av Lenovo Legion Go. Etter bildene å dømme er det ikke bare et rykte, men en høyst reell konsoll, som også ser ut til å være nær lansering.

Foto: Windows Report

På bildene ser vi hvordan Legion Go har avtakbare kontroller som på Nintendo Switch, en touchpad som på Steam Deck, knapper plassert som på Rog Ally, men med en større skjerm. Det den derimot har til felles med Asus-konsollen er at den kjører Windows 11. Dermed skal den kunne kjøre alle de beste spilltitlene for PC! Ryktene sier også at den skal kjøre AMDs nye Phoenix-prosessor, noe som skal gi god ytelse.

Kilde: Windows Report

Nintendo Switch OLED vs. Steam Deck

Kan Nintendo Switch endelig vippes av tronen?

To håndholdte konsoller burde kunne mye av det samme. Men Steam Deck og Nintendo Switch OLED er så forskjellige at du med sikkerhet vil hate en av dem.

Les hele testen

Asus ROG Ally

Den løfter opp hele sjangeren!

Håndholdte gamingmaskiner tar et tigersprang med Asus ROG Ally, som knuser konkurrentene og løfter drømmen om seriøs mobil gaming til nye høyder!

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Fortnite tilbake på iOS

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Scroll to Top