TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Lenovo lanserer Legion Phone Duel 2

I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.

forfatter
Publisert 08.04.21 - 17:27

I fjor lanserte kinesiske Lenovo – som også eier Motorola – en kraftig gaming-mobil under eget navn. Legion Phone Duel kom med Snapdragon 865 Plus 5G-prosessor og hadde ellers pakket de villeste spesifikasjonene 2020 kunne by på.

Mobilen var åpenbart en stor suksess for Lenovo, da selskapet allerede er klar med en etterfølger, Legion Phone Duel 2.

 

Den nye gaming-mobilen kommer med 6,92″ AMOLED-skjerm med en oppløsing på 2460 x 1080 piksler, HDR 10+ og en oppdateringsfrekvens på 144 Hz. Bak skjermen finner man den kraftigste mobilprosessoren på markedet, nemlig Snapdragon 888. I tillegg får man 5G-tilkobling, opptil 16 GB RAM og opptil 512 GB lagringsplass.

Telefonen har åtte innebygde virtuelle taster- fire ultrasoniske taster på siden av telefonen, to på telefonens bakside og to på selve skjermen. Sammen forvandler de virtuelle knappene Legion Phone Duel 2 til en konsollkontroller med feedback og mulighet for styring til en rekke ulike spilltyper, lover Lenovo.

Legion Phone Duel 2 lader lynraskt ved hjelp av to samtidige koblinger via USB-C. (Foto: Lenovo)

Bak skjermen ligger et dualbatteri med en samlet kapasitet på 5.500 mAh. Batteriene kan lades med hele 90 W ved hjelp to USB-C porter plassert i bunnen og på siden av telefonen.

Det skal gjøre at man kan lade hele 4.500 mAh på kun 17 minutter, mens en full oppladning tar en halvtime.

Legion Phone Duel 2 kommer med 6,92″ AMOLED-skjerm med en oppløsning på 2460 x 1080 piksler, HDR 10+ og en oppdateringsfrekvens på 144Hz. (Foto: Lenovo)

Pris og tilgjengelighet

Lenovo Legion Phone Duel 2 forventes å komme på markedet i løpet av sommeren.

Lenovo Legion Phone Duel 2 med 16 GB RAM og 512 GB lagring og lade-dock kommer til å koste EUR 999.

Lenovo Legion Phone Duel 2 med 12 GB RAM og 256 GB lagring uten dock vil man kunne kjøpe for EUR 799.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde