Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lenovo lanserer Legion Phone Duel

Lenovo varmer opp til 5G med en smarttelefon som er pakket med krefter til dedikerte gamere.

Skrevet av / 22.07.20 - 17:41
Lenovo lanserer Legion Phone Duel

Lenovo Legion Phone Duel er designet fra bunnen som gaming-mobil, skriver Lenovo i en pressemelding.

«Den virtuelle joysticken med doble trigger-knapper er innebygd med doble haptiske motorer, som gir direkte feedback og skaper en villere spillopplevelse. Den er utstyrt med imponerende gaming-features og et optimalisert batteri, som holder en hel dag med vanlig bruk. Ladeporten er plassert midt på telefonen, slik at den ikke kommer i veien når man spiller. Lading fra o til 50% tar 10 minutter, og en full oppladning tar bare en halv time,» forteller Lenovo videre.

Mobilen kommer med Snapdragon 865 Plus 5G-prosessor, 12 GB eller 16 GB RAM, 256 GB eller 512 GB innebygd UFS 3.1-lagring og et stort batteri på hele 5.000 mAh.

Selfie-kameraet er innebygd som pop-up-kamera på siden av telefonen, slik at man kan filme og streame seg selv mens man spiller. (Foto: Lenovo)

AMOLED-skjermen på 6.65″ i Full HD-oppløsning kommer med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz. Lyden leveres av Dirac Audio-programvare med 4X stereohøyttalere, som skal kunne levere en livlig 3D-lydopplevelse.

Selfie-kameraet er innebygd som pop-up-kamera på siden av telefonen, slik at man kan filme og streame seg selv mens man spiller.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top