TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Kjempematte med lysshow

Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.

forfatter
Publisert 14.08.22 - 10:00

Det går helt greit å kjøre musen direkte på skrivebordet når man driver med regneark og surfing. Men til gaming må en ordentlig musematte til, og da mener vi en ordentlig matte!

Nøyaktig det er Razer Strider Chroma, som er en såkalt hybridmatte med både myk og hard overflate. I king-size format.

Med en størrelse på 900 mm x 370 mm og en tykkelse på 4 mm er det mer enn nok plass til både mus og tastatur. Strider Chroma er også motstandsdyktig for krølling og vann.

Strider Chroma 245 R2
Razer Strider Chroma krøller seg ikke og den tåler vann. (Foto: Razer)

Det mest bemerkelsesverdige er likevel lyset, som ligner noe fra Tron-filmen. Razer Strider Chroma har hele 19 tilpassede RGB-belysningssoner med utallige lyseffekter og mulighet til å dynamiske reagere med over 200 Chroma-integrerte.

Og hvis 90 x 37 blir for lite, måler Razer Goliathus Chroma 3XL hele 1200 x 550 mm. Razers beste myke musematter fås nå i denne ultrastore størrelsen som kan dekke hele skrivebordet.

Også Goliathus-matten har Razer Chroma RGB med 16,8 millioner farger.

Pris og tilgjengelighet

Razer Strider Chroma koster €160 (ca. 1.600 kr) og Razer Goliathus Chroma 3XL koster €120 (ca. 1.200 kr). Begge kan kjøpes nå.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde