Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IKEA og Asus med ny gaming-serie

Asus sitt gamingmerke, ROG, har samarbeidet med møbelgiganten om en komplett serie av utstyr til gamere.

Skrevet av / 16.10.21 - 08:00
IKEA og Asus med ny gaming-serie

IKEA har generasjoner med erfaring i lage møbler og tilbehør til innredningen, som de fleste har råd til. Men innenfor gaming-kategorien har de på klokt vis valgt å råde seg med eksperter. Nemlig folkene som jobber med Asus’ gaming-merke, ROG (Republic of Gamers). Likt som de har gjort med Sonos til Symfonisk-produktene. Ut av samarbeidet har det kommet en serie av gaming-tilbehør, som nå finnes i butikkene. Kolleksjonen består blant annet av gamingstoler, nakkeputer og musematter.

Man kan kjøpe alt fra musematter og koppholdere til et par hundre kroner, samt komplett innredning med stol, skrivebord og skuffeelement, som kan koste opp i noen tusen hvis man skal ting som motorisert heve/senkefunksjon og ekstra sittekomfort til lange spilløkter. I tillegg til møblene inneholder kolleksjonen også tepper og hullplater, som kan piffe opp gaming-setupet.

«Spillerne sitter ofte i timesvis – lengre enn de fleste kontorarbeidere. Våre produkter skal by på bedre ergonomi og bidra til å gjøre spillingen mer behagelig, slik at man ikke sliter på kroppen,» forteller Jon Karlsson, designer hos IKEA.

Gamerserien er laget i samarbeid med Asus ROG, og man kan få alt fra koppholdere til komplette møbelelementer. (Foto: IKEA)

Det er klart at ikke alle verdens gamere (over 2,5 milliarder) har samme smak, behov og størrelse. Derfor finnes også flere av produktene i serien i forskjellige størrelser.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top