TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IKEA og Asus med ny gaming-serie

Asus sitt gamingmerke, ROG, har samarbeidet med møbelgiganten om en komplett serie av utstyr til gamere.

forfatter
Publisert 16.10.21 - 08:00

IKEA har generasjoner med erfaring i lage møbler og tilbehør til innredningen, som de fleste har råd til. Men innenfor gaming-kategorien har de på klokt vis valgt å råde seg med eksperter. Nemlig folkene som jobber med Asus’ gaming-merke, ROG (Republic of Gamers). Likt som de har gjort med Sonos til Symfonisk-produktene. Ut av samarbeidet har det kommet en serie av gaming-tilbehør, som nå finnes i butikkene. Kolleksjonen består blant annet av gamingstoler, nakkeputer og musematter.

Man kan kjøpe alt fra musematter og koppholdere til et par hundre kroner, samt komplett innredning med stol, skrivebord og skuffeelement, som kan koste opp i noen tusen hvis man skal ting som motorisert heve/senkefunksjon og ekstra sittekomfort til lange spilløkter. I tillegg til møblene inneholder kolleksjonen også tepper og hullplater, som kan piffe opp gaming-setupet.

«Spillerne sitter ofte i timesvis – lengre enn de fleste kontorarbeidere. Våre produkter skal by på bedre ergonomi og bidra til å gjøre spillingen mer behagelig, slik at man ikke sliter på kroppen,» forteller Jon Karlsson, designer hos IKEA.

Gamerserien er laget i samarbeid med Asus ROG, og man kan få alt fra koppholdere til komplette møbelelementer. (Foto: IKEA)

Det er klart at ikke alle verdens gamere (over 2,5 milliarder) har samme smak, behov og størrelse. Derfor finnes også flere av produktene i serien i forskjellige størrelser.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend