Nyhet

IKEA og Asus med ny gaming-serie

Asus sitt gamingmerke, ROG, har samarbeidet med møbelgiganten om en komplett serie av utstyr til gamere.
forfatter

IKEA har generasjoner med erfaring i lage møbler og tilbehør til innredningen, som de fleste har råd til. Men innenfor gaming-kategorien har de på klokt vis valgt å råde seg med eksperter. Nemlig folkene som jobber med Asus’ gaming-merke, ROG (Republic of Gamers). Likt som de har gjort med Sonos til Symfonisk-produktene. Ut av samarbeidet har det kommet en serie av gaming-tilbehør, som nå finnes i butikkene. Kolleksjonen består blant annet av gamingstoler, nakkeputer og musematter.

Man kan kjøpe alt fra musematter og koppholdere til et par hundre kroner, samt komplett innredning med stol, skrivebord og skuffeelement, som kan koste opp i noen tusen hvis man skal ting som motorisert heve/senkefunksjon og ekstra sittekomfort til lange spilløkter. I tillegg til møblene inneholder kolleksjonen også tepper og hullplater, som kan piffe opp gaming-setupet.

«Spillerne sitter ofte i timesvis – lengre enn de fleste kontorarbeidere. Våre produkter skal by på bedre ergonomi og bidra til å gjøre spillingen mer behagelig, slik at man ikke sliter på kroppen,» forteller Jon Karlsson, designer hos IKEA.

Gamerserien er laget i samarbeid med Asus ROG, og man kan få alt fra koppholdere til komplette møbelelementer. (Foto: IKEA)

Det er klart at ikke alle verdens gamere (over 2,5 milliarder) har samme smak, behov og størrelse. Derfor finnes også flere av produktene i serien i forskjellige størrelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.