Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Her er Prinsesse Peach

Alle eventyr fortjener en prinsesse, og nå får Mario og Luigi selskap av Prinsesse Peach!

Skrevet av / 15.03.22 - 12:00
Her er Prinsesse Peach

Lego og Nintendo har hatt stor suksess med sine interaktive Super Mario-figurer, som kan bygges og styres ved hjelp av appen til Apple iOS og Android.

I fjor fikk Mario selskap av broren Luigi, som tilførte diverse nye funksjoner og baner til universet. Men eventyret er jo ikke komplett uten Prinsesse Peach, som Mario og Luigi må redde fra den onde Bowser!

Les også Nå kommer Luigi: Ny figur til Lego Super Mario-universet Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.

Adventures with Peach™ Starter Course

Det blir det orden på nå: Prinsesse Peach lanseres nemlig som en ny interaktiv Lego-figur på lik linje med Super Mario og Luigi!

Hun blir en del av det nye byggesettet  På eventyr med Peach som kommer 1. august. Samtidig slippes det også en rekke nye byggesett, deriblant prinsessens eget slott (LEGO Super Mario™ Peach‘s Castle).

I forbindelse med lanseringen kommer det også en del nye funksjoner, som å spise eller gi frukt til de to andre karakterene. Spillerne kan også hjelpe prinsessen med å gynge, åpne gaver samt å bekjempe fiender som Lemmy Koopa og Lava Bubble.

LEGO Super Mario Princess Peach LSM Peachs Castle 71408 LSM Princess Peach 71403 LSM Yoshi 71406
<
>
LEGO Super Mario Princess Peach (Foto: Lego)

Pris og tilgjengelighet

Selv om produktene fra Peach-serien offentliggjøres nå, blir de ikke tilgjengelig før til sommeren: De slippes på LEGO.com og hos utvalgte forhandlere over hele verden mandag 1. august 2022. Startbanen På eventyr med Peach skal da koste 799 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top