TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Her er Prinsesse Peach

Alle eventyr fortjener en prinsesse, og nå får Mario og Luigi selskap av Prinsesse Peach!

forfatter
Publisert 15.03.22 - 12:00

Lego og Nintendo har hatt stor suksess med sine interaktive Super Mario-figurer, som kan bygges og styres ved hjelp av appen til Apple iOS og Android.

I fjor fikk Mario selskap av broren Luigi, som tilførte diverse nye funksjoner og baner til universet. Men eventyret er jo ikke komplett uten Prinsesse Peach, som Mario og Luigi må redde fra den onde Bowser!

Les også Nå kommer Luigi: Ny figur til Lego Super Mario-universet Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.

Adventures with Peach™ Starter Course

Det blir det orden på nå: Prinsesse Peach lanseres nemlig som en ny interaktiv Lego-figur på lik linje med Super Mario og Luigi!

Hun blir en del av det nye byggesettet  På eventyr med Peach som kommer 1. august. Samtidig slippes det også en rekke nye byggesett, deriblant prinsessens eget slott (LEGO Super Mario™ Peach‘s Castle).

I forbindelse med lanseringen kommer det også en del nye funksjoner, som å spise eller gi frukt til de to andre karakterene. Spillerne kan også hjelpe prinsessen med å gynge, åpne gaver samt å bekjempe fiender som Lemmy Koopa og Lava Bubble.

LEGO Super Mario Princess Peach LSM Peachs Castle 71408 LSM Princess Peach 71403 LSM Yoshi 71406
<
>
LEGO Super Mario Princess Peach (Foto: Lego)

Pris og tilgjengelighet

Selv om produktene fra Peach-serien offentliggjøres nå, blir de ikke tilgjengelig før til sommeren: De slippes på LEGO.com og hos utvalgte forhandlere over hele verden mandag 1. august 2022. Startbanen På eventyr med Peach skal da koste 799 kroner.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde