TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Her er Lego-Luigi

Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.

forfatter
Publisert 20.04.21 - 15:00

Lego har hatt stor suksess med de interaktive figurene fra Super Mario-universet, som kan bygges og styres ved hjelp av appen til iPad og iPhone. Nå utvider serien med Luigi – Marios bror og faste medhjelper –  som de fleste kjenner godt fra Nintendo-spillene.

Adventures with Luigi™ Starter Course

Det nye byggesettet Adventures with Luigi tar med Mario og Luigi på nye eventyr. Den nye Luigi-figuren er bygget på samme vis som Mario, med skjerm til øyne og munn og på brystet, samt en sensor i bunnen som brukes til å skanne strekkoder. Ellers er han naturligvis hakket høyere enn broren, og har egne lyder og reaksjoner.

LEGO Luigi er bygget med samme teknologi som sin bror, og har en fargesensor samt LCD-skjerm for å vise mange forskjellige reaksjoner på bevegelser. Pluss en høyttaler som spiller ikoniske lyder og musikk fra Super Mario-videospillserien. (Foto: Lego)

Pris og tilgjengelighet

Startbanen «På eventyr med Luigi» til 799 kroner kan forhåndsbestilles nå, med levering i august.

youtu.be/tao6Nnwwa5w

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde