Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Enkle spill direkte i Youtube-appen

Google går tilbake til spill - denne gangen enkle hverdagsspill direkte på Youtube

Skrevet av / 03.12.23 - 11:00
Enkle spill direkte i Youtube-appen

For ett år siden stengte Google ned Stadia, deres storsatsing på strømme spill. Men etter å ha dominert strømming av video vil de tydeligvis ikke helt gi opp planene om å komme inn på det lukrative spillmarkedet.

Derfor har de nå lansert Youtube Playables, en tjeneste som har lekket ut fra interne tester. Denne uken sendte de ut invitasjoner til Youtube Premium-abonnenter om å teste tjenesten. Tjenesten skal etter alt å dømme være tilgjengelig frem til mars, da Google trolig vil evaluere interessen for å se om det er på tide å rulle den ut til alle brukere.

Skjermbilde: Droidlife

De som har prøvd tjenesten, forteller at når de går inn i Utforsk-delen, blir de møtt av en Hjem- og en Bla gjennom-fane. Den første viser spill du har prøvd tidligere, samt forslag til andre populære spill.

Screengrab

Just nu ska det finnas 37 spel, exempelvis Angry Birds Showdown, biljard, kortspel, korsord och enklare arkadspel. Med andra ord kan vi glömma Fortnite, det här är enkla spel man plockar fram när man väntar på bussen. Man behöver inte ladda ner någonting utan de körs direkt i webbläsaren.

For å få tilgang til spillene må du abonnere på Youtube Premium og deretter klikke på Playables på Experiments-siden.

Kilde: Droidlife

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top