TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Brillefri 3D-gaming med Acers nye laptop

Acer Predator Helios 300 gir spillene dine en ny dybde.

forfatter
Publisert 18.05.22 - 21:22

3D-skytespill er fengende. Men bildene er fortsatt todimensjonale. Hvis du skal ha mer dybde i handlingen trenger du spesialbriller.

Det skal Acer nå gjøre noe med. Deres Predator Helios 300, som nettopp har blitt presentert på Acers årlige Next-event, kan vise ekte, brillefri 3D-grafikk på skjermen.

Teknologien, med navnet SpatialLabs, kommer ikke som en stor overraskelse. Allerede på fjorårets event hadde Acer en prototype på den brillefrie 3D-grafikken. Men nå har den blitt til virkelighet.

PREDATOR HELIOS 300 SpatialLabs™ Edition PH315 55s 03
Predator Helios 300 SpatialLabs™ Edition. (Foto: Acer)

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition er utstyrt med opptil 12. generasjons Intel Core i9-prosessor og Nvidia GeForce RTX 3080-grafikk. Da det krever en del mer datakraft å produsere et 3D-bilde, må man nøye seg med en lav oppdateringshastighet på 60 Hz.

Acer har også annonsert den slanke Predator Triton 300 SE-gaming-laptop, samt gamingskjermene Predator XB273K LV- og Acer Nitro XV272U RV.

Priser og tilgjengelighet
Acer Predator Helios 300 SpatialLabs Edition kommer til å koste fra 38.490 kroner og lanseres i september. Predator Triton 300 SE kommer i juni, og prisen starter på 17.490 kroner.
Gamingskjermene kommer først i tredje kvartal.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde