Beoplay Portal er Bang & Olufsens gaming-debut

Det trådløse headsettet med ANC er laget til Xbox, men kan også brukes på andre plattformer, samt til musikk.
Annonse
Annonse
forfatter

Bang & Olufsen har nettopp presentert sitt første ordentlige gamingprodukt. Et trådløst headsett med navnet Beoplay Portal.

Nyheten ligner ikke det vi er vant til å se i gamingverdenen, men til gjengjeld er Bang & Olufsen-designet umiskjennelig.

I stedet for å utvikle sin egen trådløse 2,4 GHz-standard har Bang & Olufsen valgt å satse på Xbox Wireless. Det betyr at Beoplay Portal fungerer problemfritt sammen med Xbox – men også at spillere på andre plattformer enten selv må bruke et par hundre kroner på å skaffe seg sin egen adapter, eller spille kablet med USB-C. Bluetooth støttes også, men er på grunn av tidsforsinkelsen mest egnet til musikk.

B&O fremhever egenskaper som surroundsound, adaptiv aktiv støyreduksjon og transparency mode, som gjør det mulig å høre omgivelsene uten å ta av seg hodetelefonene.

Beoplay Portal er de første av sin art: Våre ingeniører og designere har skapt et par hodetelefoner, som både innfrir de avanserte teknologiske behovene til gaming, samtidig med at de kan brukes på f.eks. bussen eller hjemmekontoret uten å gå på kompromiss med estetikken,” sier Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Annonse
Beoplay Portal er B&Os første gamingprodukt. (Foto: Bang & Olufsen)

Batteritiden er opptil 12 timer med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støyreduksjon, eller 24 timer med Bluetooth og aktiv støyreduksjon alene. Med Bluetooth støttes aptX Adaptive.

Beoplay Portal har ikke mikrofonarm, men med de innebygde beamforming-mikrofonene skal ifølge Bang & Olufsen fungere som en “virtuell boom arm,” som forsterker brukerens stemme og samtidig stenger ut bakgrunsstøy.

Pris og tilgjengelighet
Beoplay Portal er tilgjengelig fra d. 29. april i fargen black anthracite til en pris på 5.399 kroner. Senere kommer også fargene grey mist og navy.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

BlueParrott M300-XT gir opptil 15 timers taletid, og reduserer støy fra omgivelsene med 80 prosent.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.