Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Asus ROG Ally skal revolusjonere gaming

Spillkonsollen er basert på Windows 11, og motoren er en ny AMD Ryzen Z1-prosessor.

Skrevet av / 26.04.23 - 15:34
Asus ROG Ally skal revolusjonere gaming

I løpet av mai vil Asus avduke en ny håndholdt spillkonsoll ved navn ROG Ally, som produsenten lover vil revolusjonere gaming.

ROG Ally kjører Windows 11, noe som betyr at spillere kan få tilgang til alle sine bibliotek og spillstrømmetjenester på samme enhet. Asus garanterer en problemfri opplevelse når man navigerer på Windows-skrivebordet, enten via Allys joysticks og knapper eller via Windows’ innebygde touchskjerm-støtte.

Den håndholdte konsollen kommer til å veie kun 608 gram, og et ergonomisk design skal sikre at man kan bære og spille på enheten hele dagen. På baksiden vil man blant annet finne en unik trekantet tekstur som gir gamere et solid grep om maskinen.

Under skjermen, som har en oppløsning på 1080p, maksimal lysstyrke på 500 nit og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, drives konsollen av en ny spesialbygd prosessor, nemlig en AMD Ryzen Z1 med RDNA 3-grafikk.

Asus ROG Ally
Lyden leveres i Dolby Atmos fra to frontrettede høyttalere. (Foto: Asus)

Med ROG’s Zero Gravity termiske system, som bruker et dobbelt blåsersystem med ultratynne kjøleplater og høyfriksjonsvarmerør, lover produsenten at Ally vil holde seg kjølig uansett hvor lenge man spiller.

Asus ROG Ally har offisiell lansering 11. mai kl. 15 under et arrangement du kan følge med på her. Maskinen vil ha opptil 16 GB RAM og 512 GB innebygd lagring.

Les også Du vil hate en, og elske den andre To håndholdte konsoller burde kunne mye av det samme. Men Steam Deck og Nintendo Switch OLED er så forskjellige at du med sikkerhet vil hate en av dem.

Ytterligere spesifikasjoner samt priser vil bli kunngjort under den offisielle lanseringen.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

1 hendelser på “Asus ROG Ally skal revolusjonere gaming”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top