Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

AOC Gaming CQ27G2S/BK 165 Hz buet gamingskjerm

AOCs buede 27-tommers skjerm har spesifikasjonene gamere er ute etter til en fornuftig pris.

Skrevet av / 25.09.23 - 10:30
AOC Gaming CQ27G2S/BK 165 Hz buet gamingskjerm

På samme måte som grafikere har sine preferanser når det kommer til skjermer, har også gamere sine egne, og ofte er de stikk motsatte. AOC sier at denne skjermen tilfredsstiller disse kravene uten å være hinsides dyr.

Foto: AOC

AOC Gaming CQ27G2S/BK er en buet 27-tommers gamingskjerm med en krumningsradius på 1500R. VA-panelet har QHD-oppløsning, dvs. 2560 x 1440 piksler. Oppdateringsfrekvensen er på hele 165 Hz, og den skal ha en responstid på 4 ms (grå til grå) og 1 ms MPRT (moving picture response time). Den har også Adaptive Sync for å eliminere screen tearing. Samt lav «input lag».

Les også Gamingskjermer skal være giantiske Den massive Samsung Odyssey Neo G9 57-tommers 2x4K-skjermen som vi fikk en sniktitt av under CES i januar, er nå tilgjengelig for salg.

Men skjermen skal også egne seg godt til andre bruksområder, med et kontrastforhold på 3000:1 og HDR10-støtte. Fargespekteret skal være 99 % av sRGB, og skjermen skal ha «høy fargenøyaktighet». En Low Blue Light-modus skal redusere belastningen på øynene.

Foto: AOC

Skjermen er montert på et stativ som gjør det mulig å justere høyde, tilt og rotasjon for å finne den mest ergonomiske posisjonen.

Pris og tilgjengelighet

AOC Gaming CQ27G2S/BK kommer i salg i oktober til en utsalgspris på 2.999 kroner.

Les mer hos AOC

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Netflix lanserer GTA The Trilogy

Dolce&Gabbana gaming-mote

Ny Steam Deck med OLED

Arkademaskiner til gamingrommet

Gamerens favoritter

Gaming-headset med Skilpaddepower

Nytt Atari 2600-spill!

Microsoft får grønt lys

Spill-proppene med den lengste batteritiden

Skjermer til alle formål

Lenovos nyeste Chromebooks har alt!

Trenger gamere en egen spesiell mikrofon?

0
Scroll to Top