World of Warcraft-versjon av Blue Yeti X

Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.

Blue Yeti X World of Warcraft Edition - Lifestyle

Blue Microphones og Blizzard Entertainment har gått sammen om å lansere mikrofonen Yeti X World of Warcraft Edition. Foruten at den svarte mikrofonen har fått nye designelementer med gullfarge der det tidligere var sølv, er det den medfølgende programvaren som gjør mikrofonen spesiell.

Stemmemoduleringer

Den nye stemmemmoduleringseffekten i Blue VO!CE-programvaren lar brukerne endre stemmen. Du kan for eksempel høres ut som en av Azeroths innbyggere. «Man kan feire seire, kommunisere med raidgruppen sin og underholde strømmepublikummet med hundrevis av HD-samplinger fra Blizzards kommende World ofWarcraft: Shadowlands-utvidelse og Warcraft®-universet. Warcraft-designet på Yeti X World of Warcraft Edition gir inspirasjon når man skal lage underholdende lyd som hever både strømme- og gamingopplevelsen til nye høyder.»

«Du får ikke bare lyd i kringkastingskvalitet, du kan også forandre stemmen din for å gi gameplayet eller strømmingen mer egenart. Vi er spent på å se hvordan gamerne og strømmerne tar i bruk den nye stemmemoduleringseffekten og Blizzards samling med HD-samplinger for å underholde og skapeepiske strømmer». Dette sier Doug Sharp, senioransvarlig for gamingprodukter hos Blue Microphones.

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Kontrollhjul

Som den vanlige versjonen av Yeti X har også World of Warcraft Edition et opplyst kontrollhjul som lar deg enkelt justere vokalnivåene «og sørge for proff lydkvalitet under direktesendinger.» Smarthjulet gir presis kontroll over mikrofonnivå, demping, hodetelefonvolum og miks mellom mikrofonsignal og lyd fra datamaskinen.

En kondensatormikrofon med fire kapsler lover godt fokus fokus og klar lyd i fire ulike innspillingsoppsett: Nyrekarakteristikk (kardioide), åttetall (bidireksjonell), omnidireksjonell og stereo.

Yeti X World of Warcraft Edition er plug and play på Windows- og Mac-maskiner og er også kompatibel med programvaren Logitech G HUB.

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Lovende presentasjon

Vi fikk en digital presentasjon av mikrofonen forrige uke, og det virket faktisk ganske kult med alle de ulike lydeffektene man kunne legge til stemmen sin.

Det ble påpekt at selv om mikrofonen markedsfører seg spesielt mot World of Warcraft, så vil man kunne utnytte lydeffektene i andre spill også. Og siden stemmen også kan moduleres for frihånd, så er man slettes ikke bundet til lydene fra WoW-universet. Det er også kult at spillere kan dele stemmemoduleringer og lydeffekter med hverandre, på den måten håper skaperne at det tilgjengelige online effekt-biblioteket vil vokse seg stort og utfyllende.

Programvaren Blue VO!CE er kun tilgjengelig ved bruk av Logitechs gratis og G HUB-plattform, som lar deg justere mikrofoninnstillingene rett på skrivebordet.

Yeti X World of Warcraft Edition: Pris og tilgjengelighet

Blue Yeti X World of Warcraft Edition koster 2.299 kroner og kommer i løpet av oktober.

Les den fulle norske pressemeldingen her.

Mer info: bluemic.com

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.
Ratched er en av Netflix' største suksesser noensinne.
Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Standarden for fotoredigering, Photoshop, blir smartere med kunstig intelligens.
Med kun få dager igjen til sesongpremieren har Disney sluppet en ny teaser-trailer!
Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.