World of Warcraft-versjon av Blue Yeti X

Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Blue Yeti X World of Warcraft Edition - Lifestyle
Annonse
Annonse
forfatter

Blue Microphones og Blizzard Entertainment har gått sammen om å lansere mikrofonen Yeti X World of Warcraft Edition. Foruten at den svarte mikrofonen har fått nye designelementer med gullfarge der det tidligere var sølv, er det den medfølgende programvaren som gjør mikrofonen spesiell.

Stemmemoduleringer

Den nye stemmemmoduleringseffekten i Blue VO!CE-programvaren lar brukerne endre stemmen. Du kan for eksempel høres ut som en av Azeroths innbyggere. “Man kan feire seire, kommunisere med raidgruppen sin og underholde strømmepublikummet med hundrevis av HD-samplinger fra Blizzards kommende World ofWarcraft: Shadowlands-utvidelse og Warcraft®-universet. Warcraft-designet på Yeti X World of Warcraft Edition gir inspirasjon når man skal lage underholdende lyd som hever både strømme- og gamingopplevelsen til nye høyder.”

“Du får ikke bare lyd i kringkastingskvalitet, du kan også forandre stemmen din for å gi gameplayet eller strømmingen mer egenart. Vi er spent på å se hvordan gamerne og strømmerne tar i bruk den nye stemmemoduleringseffekten og Blizzards samling med HD-samplinger for å underholde og skapeepiske strømmer”. Dette sier Doug Sharp, senioransvarlig for gamingprodukter hos Blue Microphones.

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Kontrollhjul

Som den vanlige versjonen av Yeti X har også World of Warcraft Edition et opplyst kontrollhjul som lar deg enkelt justere vokalnivåene “og sørge for proff lydkvalitet under direktesendinger.” Smarthjulet gir presis kontroll over mikrofonnivå, demping, hodetelefonvolum og miks mellom mikrofonsignal og lyd fra datamaskinen.

Annonse

En kondensatormikrofon med fire kapsler lover godt fokus fokus og klar lyd i fire ulike innspillingsoppsett: Nyrekarakteristikk (kardioide), åttetall (bidireksjonell), omnidireksjonell og stereo.

Yeti X World of Warcraft Edition er plug and play på Windows- og Mac-maskiner og er også kompatibel med programvaren Logitech G HUB.

Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones
Yeti X World of Warcraft Edition. Foto: Blue Microphones

Lovende presentasjon

Vi fikk en digital presentasjon av mikrofonen forrige uke, og det virket faktisk ganske kult med alle de ulike lydeffektene man kunne legge til stemmen sin.

Det ble påpekt at selv om mikrofonen markedsfører seg spesielt mot World of Warcraft, så vil man kunne utnytte lydeffektene i andre spill også. Og siden stemmen også kan moduleres for frihånd, så er man slettes ikke bundet til lydene fra WoW-universet. Det er også kult at spillere kan dele stemmemoduleringer og lydeffekter med hverandre, på den måten håper skaperne at det tilgjengelige online effekt-biblioteket vil vokse seg stort og utfyllende.

Programvaren Blue VO!CE er kun tilgjengelig ved bruk av Logitechs gratis og G HUB-plattform, som lar deg justere mikrofoninnstillingene rett på skrivebordet.

Annonse

Yeti X World of Warcraft Edition: Pris og tilgjengelighet

Blue Yeti X World of Warcraft Edition koster 2.299 kroner og kommer i løpet av oktober.

Les den fulle norske pressemeldingen her.

Mer info: bluemic.com

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.