TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

OnePlus Watch var dagens overraskelse

Med en stilren design og smarte funksjoner skal OnePlus Watch styrke den tilkoblede opplevelsen.

forfatter
Publisert 23.03.21 - 16:00

Så kom den endelig! OnePlus sin smartklokke, som har vært under utvikling siden 2014.

OnePlus Watch gjør det mulig å se og svare på meldinger, ringe og ta imot anrop, spille av musikk og ta bilder – direkte fra håndleddet. Klokken kommer med 4 GB lagring og er kompatibel med fleste Bluetooth-hodetelefoner.

Les også OnePlus bekrefter: Smartklokke kommer snart Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.

Klokken er produsert i samme kvalitet som OnePlus smarttelefoner, lover produsenten. Det runde designet skal minne om et tradisjonelt armbåndsur med en glatt bue på siden, som er håndpolert med mer enn 20 behandlinger.

Urskiven på 46 mm er i rustfritt stål, med 2,5D buet glass og et blankt CD-mønster på rammen, forteller OnePlus i en pressemelding.

OnePlus Watch har en støv- og vannavvisende klassifisering på 5ATM + IP68. I tillegg kommer den med over 110 treningsprogrammer, inkludert automatisk tracking av gange og løping.

OnePlus Watch kan også kobles til en OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, og for eksempel. justere lydstyrken ved anrop. Eller skru av TV-en når klokken registrerer at brukeren har sovnet. (Foto: OnePlus)

OnePlus Watch kan dessuten måle puls, avstand, kalorier og hastighet og SWOLF-effektivet for svømmere. Med en innebygd GPS sporer OnePlus Watch all aktivitet nøyaktig, selv når brukeren ikke har med seg telefonen. Klokken tilbyr også måling av metning i blodet, stress, pusteøvelser, pulsalarmer og påminnelser. Alt dette styres fra OnePlus Health-appen.

Det holdbare 402 mAh batteriet gir nok strøm til opptil to ukers bruk samt opptil en ukes strøm til de mest aktive brukerne, lover OnePlus.

OnePlus Watch som Cobalt Limited Edition

Som supplement til den minimalistiske estetikken i den alminnelige utgaven av OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design fremstilt av materialter som tradisjonelt kun finnes på luksusklokker. Urkassen er laget av en koboltlegering, et unikt alergivennlig materialt som er dobbelt så hardt og mer robust enn tradisjonelt rustfritt stål.

Pris og tilgjengelighet

OnePlus Watch skal koste 1690 kroner når den slippes senere i år. Nøyaktig dato i butikk er ikke kjent enda.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde