OnePlus Watch var dagens overraskelse

Med en stilren design og smarte funksjoner skal OnePlus Watch styrke den tilkoblede opplevelsen.
Annonse
Annonse
forfatter

Så kom den endelig! OnePlus sin smartklokke, som har vært under utvikling siden 2014.

OnePlus Watch gjør det mulig å se og svare på meldinger, ringe og ta imot anrop, spille av musikk og ta bilder – direkte fra håndleddet. Klokken kommer med 4 GB lagring og er kompatibel med fleste Bluetooth-hodetelefoner.

Les også
OnePlus bekrefter: Smartklokke kommer snart Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.

Klokken er produsert i samme kvalitet som OnePlus smarttelefoner, lover produsenten. Det runde designet skal minne om et tradisjonelt armbåndsur med en glatt bue på siden, som er håndpolert med mer enn 20 behandlinger.

Urskiven på 46 mm er i rustfritt stål, med 2,5D buet glass og et blankt CD-mønster på rammen, forteller OnePlus i en pressemelding.

OnePlus Watch har en støv- og vannavvisende klassifisering på 5ATM + IP68. I tillegg kommer den med over 110 treningsprogrammer, inkludert automatisk tracking av gange og løping.

Annonse
OnePlus Watch kan også kobles til en OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, og for eksempel. justere lydstyrken ved anrop. Eller skru av TV-en når klokken registrerer at brukeren har sovnet. (Foto: OnePlus)

OnePlus Watch kan dessuten måle puls, avstand, kalorier og hastighet og SWOLF-effektivet for svømmere. Med en innebygd GPS sporer OnePlus Watch all aktivitet nøyaktig, selv når brukeren ikke har med seg telefonen. Klokken tilbyr også måling av metning i blodet, stress, pusteøvelser, pulsalarmer og påminnelser. Alt dette styres fra OnePlus Health-appen.

Det holdbare 402 mAh batteriet gir nok strøm til opptil to ukers bruk samt opptil en ukes strøm til de mest aktive brukerne, lover OnePlus.

OnePlus Watch som Cobalt Limited Edition

Som supplement til den minimalistiske estetikken i den alminnelige utgaven av OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design fremstilt av materialter som tradisjonelt kun finnes på luksusklokker. Urkassen er laget av en koboltlegering, et unikt alergivennlig materialt som er dobbelt så hardt og mer robust enn tradisjonelt rustfritt stål.

Pris og tilgjengelighet

OnePlus Watch skal koste 1690 kroner når den slippes senere i år. Nøyaktig dato i butikk er ikke kjent enda.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Smart-hage: Robotgressklipperen ordner gressplenen - og leasingfirmaet ordner robotten.
Rings nyeste generasjon av alarmer skal være et praktisk og fleksibelt hjemmesikkerhetssystem, som man kan installere selv.
Den interaktive smartskjermen Google Nest Hub får 50% mer bass. Og overvåker søvnrytmen.
Apple fjerner smarthøyttaleren HomePod fra sortimentet, og sier de i stedet vil satse på lillebroren HomePod Mini.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design