Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus i India bekrefter smartklokke

Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.

Skrevet av / 21.10.20 - 12:20
OnePlus i India bekrefter  smartklokke

De første ryktene om en smartklokke fra kinesiske OnePlus oppsto allerede i 2014, da selskapet lanserte sin første smarttelefon, OnePlus One.

Klokken skulle fått navnet OneWatch, og at det var mer enn bare et rykte ble klart da en av OnePlus’ to grunnleggere, Carl Pei (som nettopp har forlatt selskapet), bekreftet planene på Twitter i 2016.

I sin tweet skrev Carl Pei at en slik klokke aldri ville bli til noe, men man skal åpenbart aldri si aldri, for nå har OnePlus i India – hvor virksomheten har en ekstremt høy markedsandel – nettopp teaset på Twitter at det er «nye ting på vei til OnePlus’ økosystem».

Det er kun et spørsmål om tid, skriver virksomhetens indiske avdeling videre, mens tweeten viser et av bildene av OneWatch fra Carl Peis opprinnelige tweet fra 2016.

Ifølge mediet India Today er det fortsatt usikkert når vi kan regne med å se en smartklokke på markedet, men at det er sannsynlig at klokken kommer med Wear OS fra Google samt en prosessor fra Qualcomm.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top