TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

OnePlus i India bekrefter smartklokke

Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.

forfatter
Publisert 21.10.20 - 12:20

De første ryktene om en smartklokke fra kinesiske OnePlus oppsto allerede i 2014, da selskapet lanserte sin første smarttelefon, OnePlus One.

Klokken skulle fått navnet OneWatch, og at det var mer enn bare et rykte ble klart da en av OnePlus’ to grunnleggere, Carl Pei (som nettopp har forlatt selskapet), bekreftet planene på Twitter i 2016.

I sin tweet skrev Carl Pei at en slik klokke aldri ville bli til noe, men man skal åpenbart aldri si aldri, for nå har OnePlus i India – hvor virksomheten har en ekstremt høy markedsandel – nettopp teaset på Twitter at det er «nye ting på vei til OnePlus’ økosystem».

Det er kun et spørsmål om tid, skriver virksomhetens indiske avdeling videre, mens tweeten viser et av bildene av OneWatch fra Carl Peis opprinnelige tweet fra 2016.

Ifølge mediet India Today er det fortsatt usikkert når vi kan regne med å se en smartklokke på markedet, men at det er sannsynlig at klokken kommer med Wear OS fra Google samt en prosessor fra Qualcomm.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde