Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nintendos neste konsoll heter Switch

Skrevet av / 22.10.16 - 09:08
Nintendos neste konsoll heter Switch

Den har lenge gått under kodenavnet Nintendo NX, men nylig ble det offisielt avslørt at den neste konsollen fra japanske Nintendo heter Switch. Avsløringen kom i en spesiell preview-trailer, som du kan se her:

Ryktene om «NX» har eksistert lenge, og det har alltid vært snakk om en håndholdt konsoll. Med avsløringen kan det delvis bekreftes, da den nye konsollen er en hybrid, som også gjør det mulig å koble den opp til TV’en hvis man ønsker det. Du kan med andre ord spille hjemme eller ta den med deg på farten. Som man ser i videoen, kan kontrollene kobles av og på, alt ettersom om du bruker den i stua eller i flysetet.

President for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, sa følgende: «Ved første øyekast på Nintendo Switch håper jeg at fans vil kunne se for seg mulighetene ved å spille fritt når, hvor og hvordan de vil.»

(Foto: Producent)
(Foto: Nintendo)

Om dette er noe gamerne vil like, eller om de fleste har nok på nettbrettet og smartelefonen, vil tiden vise. Nintendo Switch kommer på markedet i mars 2017.

Mikael Hansen
(f.1982): Frilansjournalist i L&B Home. Mikael begynte som teknologijournalist i Gamereactor i 2006. Derfra gikk han til magasinet GEAR, der han også fikk bred erfaring foran kamera. En mastergrad senere kom han tilbake som journalist i Lyd & Bilde og senere som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra PC-er til smartmobiler, smart home, lyd og gaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top